Advert

Go to Mama Panda's FB Page
Archives
Categories
Calendar
September 2014
S M T W T F S
« Aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Instagram
 

Posts Tagged ‘Ephyra Collagen’

Berita Hebak!

 

Ephyra kini berharga RM197 sekotak (30 sachet). Kandungan sama .. packaging sama.. cuma harga yang lagi hebat. Berminat? Boleh email

kakakdegil@gmail.com

012-3531082 (whatsapp/sms)

Hebak kan?

P/S : Kenapa nak susah susah rebus.. tahan hidung nak dapatkan kandungan collagen ? Bancuh dan minum sudah… hihihi

Double Greatness!

Buat semua yang dah minum Ephyra ni.. mesti tau kan betapa bestnya effect dari hasil peminuman tu. Apa daaaa ayat ni..

Starting from today, ada promo best from Oceanlife!

Menarik kan? Memang susah nak dapat harga ni. Ini termasuk postage dan those yang membeli dari saya macam biasa termasuk shaker n woven bag free. Boleh kongsi dengan adik kakok.. mek and aboh.. kongsi dengan bopren pun boleehhh.. apa takboleh plak. Kongsi dengan kucen pun takde problem.

So apa lagi? Place ur order by 

Email/gtalk : kakakdegil@gmail.com

Fb : nonie zainol abidin

Twitter : kakakdegil

or whatsapp me !

P/S : Mana address pemenang giveaway ni? Nak post hadiah ni..

Sunyi kah?

Hahaha.. ada rasa sunyi? Gua tak.. sbb gua happy happy je lately ni..

Dah selamat pulang ke KB semula petang semalam. Panas betul eh.. Hazel sempat duduk seat sendiri semalam masa atas flight tp once plane nak je, terus dia panik panik.. duduk atas riba gua n tido. Wah wah.. mesti rasa empuk je kan duduk atas tilam xl ni. Huh!

Sempat la ke Taiping, IKEA, Daiso, Mid Valley, tido hotel semalam dua, OU berkali kali, Gulam Mee and merata lah. Tapi mmg tak masuk KL langsung.. main kat sipi sipi tu je. Teruk eh jammed. Meriah betul nak beraya kat kl eh. Syioknya… tapi tak sempat pun pi pasar ramadhan ttdi tu. Teringat dulu.. masa memboyot n masa hazel masih kecik toet jer lagi.. bawak dia g sana. Rindu nak ikan bakar utara tu. Sedapppp..

Eh.. sempat jugak menghantar sebungkus dua Ephyra yang diorder masa di KL. Ok.. nak selit satu testimoni menarik sangat. Wajib baca n msti tertarik. Ini benar benar kejadian ok. Kakak ni saya kenal dah lama jugak. Dia order sekotak.. katanya memang suka makanan supplement ni. Tak sampai sebulan mencuba.. hasilnya mmg hebat sangat.. tak caya?

Ini hasil less than a month tau. Meaning, belum habis sekotak lagi. Memang terkejut juga tgk perubahan akak ni. Thanks Kak Arriza untuk gambar ni..

So, untuk mereka yang nak mencuba.. boleh contact secepat mungkin yaaa.. sebab next week ni dah raya kan? Takut tak sempat sampai. Lagipun.. opis Ephyra akan tutup for 1 week masa raya.. cepat cepat.. buat stok!

Harga masih macam promotion dulu. Free postage !

email/gtalk : kakakdegil@gmail.com

twitter : kakakdegil

fb : www.facebook.com/nonie.za

Oh.. boleh contact saya dengan phone no yang tertera kat majalah Mingguan Wanita (cover Azizah Ariffin) mukasurat 115 utk area Kota Bharu.

P/S : Selamat mencuba.. dan selamat beramal :D

Related Posts with Thumbnails