Alpha Lipid

Photobucket
November 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Cute Kiut

Cute stuffs for cute ppl. This entry di tujukan khas dengan penuh kasih sayang salam mesra kan kuberikan untuk mereka mereka yang minat.Eh.. nak citer dari mula lah. Di mulakan dengan perenggan pengenalan dulu.
Hari errr.. aiseh.. terlupa plak. Hari apa ntah.. kebetulan MrJ ada belikan kasut ala ala kiut kat Ikano time kitorang g dinner [...]


Clearkan lagi..

Mari clearkan duit seciput yang ada dlm purse dengan berbelanja di MPH Stock Clearance di Taman Mayang, PJ. Walaaupun tak semeriah MPH Warehouse sale, tp kire ok lah. Dari berbelanja kat MPH kedai tu.. sesekali layan buku lama lama kat stok clearance ngan harga murah pun syiok juga. Ader jugak laa buku baru.. Shopaholic & [...]