Alpha Lipid

Photobucket
July 2019
M T W T F S S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Mothercare BSC last kopek

Hantu kopekkkk… ( . Y . ) Wakakaakka
Tak bek melucah lucah ni. Hepppp. Ni minta maaf sangat pasal terlambat untuk info pasal MC sale kat BSC. Berakhir 15hb Nov, rasanya kalau ada antara korang yang mencarik carik barangan bayi berkualiti tp murah, why not jenguk MC di Bangsar Shopping Ctr. 20 hb pun dah start [...]


I ain’t no crocs

Hahaa. Kiut kan? Bukan Crocs lah. Aritu ada beli Crocs sepasang n tak tau apasal tak berapa sedap plak rasa. Last Sat kan jumpa Shasha kat The Curve, berkenan sangat kat kasut kiut dia. Me ngan muka tak malu sket, tanya lah Crocs ke ? Sekali dia kata beli kat Flea Market The Curve. Apo [...]


Start dah projek

Yesh.. jangan berpikiran porno di sini. Bukan projek syiok stim berdua dalam bilik..nikmat donia tu. Ni projek lain. Once dr dah kata 90% baby is healthy… kira dah bleh start beli barang baby sket sket lah. Yelah, ni apa pun tak beli lagi. Memang aritu, tak beli apa apa pun.. ingat nak wait n see [...]


The Diva

Bukan laaa niat gua yang tak berapa nak diva ni berangan nak jadik Diva. Jauh panggang dari api.. jauh ikan dari kuali. Cewah.. tapi 1st time beli something dari Diva. Gua ada masalah kalau pakai jewellery tak emas atau silver. Giler belagak kan? Kulit cap ayam lah katakan. So, biler nak membeli subang ke bagai.. [...]


2009 Raya

Ok. This time nak buh gamba n citer lah camner kami orang beraya this year. 1st time beraya kat umah sendiri and kat KL ni. Mujur mak, abah n semua beraya kat umah kak long. Merasa lah raya kat sini. Kalau tak, for sure kene kelik sana nun.
Besh jugak raya sini. Cam tak raya pun [...]


Isnin yang hangat

Isnin aritu memang hangat. Hangat sampai berpeluh tiak ni haaa. Memang dah plan, banyak mende nak kene setel isnin tu. So, lepas sahur.. kunci jam. Bangun jer terus mandi n siap siap untuk ke destinasi. Phewittt.. destinasi tu. Main main..
Mula mula ke HP Svc Ctr tu. Hantar all in one printer tu. Takleh nak on [...]


Noirliliana

Thanks to Leeds and Chics, saya telah berjaya mendapatkan set Noirliliana (Etsy). Pack pun dah sampai last week. Ader satu free sample ermm.. Cocoa butter cream. Nyum.. besh sangat.
First, contact the seller, Mrs ELizabeth tu. Talk talk story mori about life n my skin. Tup tup membawa cerita pasal anak bagai. Hihih… besh plak. Dia [...]


New Stuff

Buang duit.. buang duit. Duit sepotet jer.. tapi pantang nampak sesuatuh. Mesti nak membeli.. biler laa perangai keji ni nak bertukar mulia?
Takder laa mende besar besaran pun. Mende sampingan untuk projek scrapbook journal tu. Beli pun sket sket. Kedai sana sket, kedai sini sket.
Gambor tak di print lagi, duk sebuk beli macam macam. Wahahaha.. dasar [...]


I Love June

Banyak sebab dia. Kalau dulu, memang suke sebab time ni laa cuti sekolah. Tapi ada yang tak beshnya. Kalau besday time cuti sekolah.. aiyark. Memang boring sangat sangat. Maner tak.. kalau besday time sekolah, bleh miang miang bagitau kawan kawan so that kawan kawan buleh kasik besday present. Pemadam bentuk love ker.. yg bau wangi [...]


Hati yang kechiwa

Serius kechiwa sangat hati ni. Pilu dan arrghhhhh.. sesak nafas.
Masih ingatkah entry berunsur masyarakat pasal Pesta Buku Antarabangsa KL di PWTC? Antarabangsa laaa sangat. Agak frust lah bila¬† naik turun naik turun, kesemua buku yang ada tidak mengghairahkan. Pendek kata “potong stim” jer.
MPH pun tah pa per. 10% disc saja? Huh.. rugi jer. Tak berbaloi [...]