Alpha Lipid

Photobucket
December 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Selangkah ke alam..

yang tak misteri langsung. Cik Kacang dah start weaning pada umur 4 bulan 3 minggu ++. A bit early lah kan sebab dr suggest pada umur 6 mths. Last month, dr suggest suh start pada umur Hazel 5 mths pulak. Tapi datang mak n abah yang beriya iya kata Hazel dah boleh makan, maka saya [...]


Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :(

Semalam.. Hazel takmo tidur. Sebagai usaha memi mithali cintaku (sape ingat lagu rock kangkang ni by U-topia?) Ok, sambung citer.. memi pun riba sambil dodoikan Hazel. Hazel suka kena dodoi .. siap rileks rileks jer tembab muka tu kat kopek memi. Takper.. memang untuk Hazel pun (dan dadda Hazel).
Memi tengok .. eh, takmo lena lagi [...]


1st Time Nih !

1st time memi nak upload vid Hazel dalam blog. Saja lah test test. Takdak keje kan. Duk umah pun memang duk mengadap laaa budak cinonet ni. Nak nak time dia berjaga (sebab selalu tidur jer.. hobi dia). Bila mulut dia bising.. adoi. Kiut sangat lah..
p/s : Abaikan sore bergetar yang dok cakap Hello Hello [...]