Alpha Lipid

Photobucket
August 2019
M T W T F S S
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Serammmmm !

Mimpi seram semalam. Agak aneh tapi seram lah. Ok.. mimpi memang selalu tak logik kan? Sama jugak cam mimpi gua semalam. Tak logik langsung.
Berada di rumah lama (port dickson - disyaki sebab baca entry anty marina monroe) bersama kawan kawan dan emak. Tiba tiba.. keluar bermain. Megan Fox (yesh people ! megan fox yang ngancem [...]


Hati Tak Tenang

Serious, semenjak Brazil kalah, hati sudah tak tenang. Ntah bila boleh nampak Kaka berlari lari kacak lagi. Oh! Sungguh kecewa.
Kekecewaan disambung pula apabila Argentina kalah dengan Germany. Yess.. gua sokong Germany juga tapi Argentina adalah fav team sepanjang zaman. Bermula dengan minatnya pada Batistuta yer. Nak nak pula goalkeepernyer kacak ala ala suami di zaman [...]


The Best Gift Ever

P/S : The best gift ever. Terima Kasih Tuhan


Projek Dalam Otak !

Bukan taknak update tp currently ada macam macam projek dalam otak. So, otak takleh nak pikir any idea untuk buh dalam blog. So, blog pun tak berupdate. Harap maklum..
Project Pertama : Nak bake a cake sekali deco untuk birthday dahling on the 15th ni. Resipi dah ada.. thanks to Nurul Babycakes.
Project Kedua : Eh..dah takder [...]


I Miss

My blog… 1 week tak mengadap n merepek rapuk dalam ni.. boleh buat gua depression. Banyak cerita nak citer n harapnya besok lusa.. ada masa lah..
P/S : Letih sangat.. seriously, tak cukup tido lately. Sob sob.. kepala gua mau pecah.


Serius ! Tak masuk akal !

Baru tau arini (baca status kat FB) kata kerajaan suruh bagi cuti sehari dalam seminggu dan kasik maid pegang passport. Sungguh tak masuk akal. Serius la.. diorang ni dah buat kajian bersungguh ke? Boleh kalau nak cuti, gua potong jer gaji.. hamek obat!
Ida rocker pernah bagitau. Laki dia tepon n bagitau kata maid dpt cuti [...]