Alpha Lipid

Photobucket
October 2019
M T W T F S S
« Jul    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Dah beli jugak ..

Tak dak laa banyak sangat pun $$$. Kut satgi ada orang buat entry “Aku tak habiskan duit laki” pulak. Hari Isnin punya citer ni. Lagi sekali kuar berdating ngan Hazel. Yer.. dah takder kawan lain. Ni jer laaaa kawan gua dunia n akhirat.
Tak pergi jauh jauh pun. Again, ke The Curve. Suka lah The Curve [...]


My Favourite BFF

Cam biasa lah. Kalau BFF, siapa lagi kalau bukan Cik Kacang kita.. si Hazel. Yesh.. memang dah plan nak ke The Curve hari ni dengan Hazel. Dah bagitau dahling day before n dia pun kasik pergi. Kasik pergi jer.. duit tak kasik. Huhu..
Plan asal nak ke Flea market jer so, better pergi pagi lah kan? [...]


Sale lagi dan lagi

Ada MPH Distributor Warehouse Sale. Bawah ni info untuk mereka yang berminat.
Time : 9am to 7pm
Ground Floor Warehouse
Bangunan TH
MPH Warehouse
NO 5 Jalan Bersatu 13/4
Petaling Jaya
[Opposite Dataran Hamodal]
So, 28 th aritu (first day) saya sudah dengan bersemangat waja nyer ke tempat kejadian. Parking memang susah nak jumpa so ader satu parking kene bayar bertentangan ngan MPH [...]


Hati yang kechiwa

Serius kechiwa sangat hati ni. Pilu dan arrghhhhh.. sesak nafas.
Masih ingatkah entry berunsur masyarakat pasal Pesta Buku Antarabangsa KL di PWTC? Antarabangsa laaa sangat. Agak frust lah bila¬† naik turun naik turun, kesemua buku yang ada tidak mengghairahkan. Pendek kata “potong stim” jer.
MPH pun tah pa per. 10% disc saja? Huh.. rugi jer. Tak berbaloi [...]


Clearkan lagi..

Mari clearkan duit seciput yang ada dlm purse dengan berbelanja di MPH Stock Clearance di Taman Mayang, PJ. Walaaupun tak semeriah MPH Warehouse sale, tp kire ok lah. Dari berbelanja kat MPH kedai tu.. sesekali layan buku lama lama kat stok clearance ngan harga murah pun syiok juga. Ader jugak laa buku baru.. Shopaholic & [...]