Alpha Lipid

Photobucket
December 2019
M T W T F S S
« Oct    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categories

Archives

Where Moms UniteALPHA LIPID

Hari ini, kes kematian akibat daripada virus H1N1 makin meningkat. Nampak gayanya virus ini semakin menular. Entah kita perasan atau tidak, kita sebenarnya amat terdedah kepada jangkitan virus ini meskipun kita rasa tempat kita berada dalam lingkungan selamat. Tetapi, virus ini boleh dijangkiti di mana-mana sahaja. Persekitaran kita sudah tidak selamat. Dan nampak gayanya tiada pengurangan kes jangkitan buat masa ini dan penyebaran virus ini sudah merebak ke hampir semua kawasan dalam negara ini.
Adakah topeng muka merupakan kaedah pencegahan terbaik pada masa ini. Tidak juga, mungkin bolehlah dijadikan kaedah pencegahan sementara. Tapi yang penting immuniti badan kita. Adakah badan kita sudah mampu bertahan daripada serangan virus berbahaya ini?

Saya cadangkan agar anda di luar sana memulakan langkah pencegahan dan pertahanan dengan mengambil 2 skup alpha lipid sehari sebelum keluar dari rumah.

Kenapa perlu ambil alphalipid?
Kerana alphalipid mengandungi antibodi (immuglobulin)untuk meningkatkan sistem pertahanan badan kita dengan peningkatan antibodi yang mampu menahan serangan virus ini dan meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit. Telah terbukti di mana tidak seorang pun business partner kami (lebih kurang 100 orang) yang pergi ke New Zealand Julai lalu yang ditahan kerana menghidap virus tersebut sedangkan seramai 3 orang penumpang di dalam pesawat yang sama telah disahkan dijangkiti virus tersebut. Masing-masing business partner kami meminum alpha lipid semasa berada di New Zealand dan meningkatkan jumlah skup supaya sistem imunity badan dipertingkatkan.

Jadi apa yang nak ditunggu lagi? Mencegah lebih baik dari mengubati. Adakah nilai Alpha Lipid RM180 lebih berharga dari nyawa anda dan keluarga??. InsyaAllah, tubuh badan anda akan mempunyai sistem pertahanan badan yang sangat baik sekiranya anda meminum alpha lipid.Jangan dah tekena baru nak mencari. Sayangilah anak anda, ibu bapa anda serta ahli keluarga yang lain….

Hubungi 016-2441091 (NONIE) untuk tempahan. Bayaran penghantaran sebanyak Rm10 jika penghantaran melalui pos.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark


2 comments to ALPHA LIPID

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: