Advert

Go to Mama Panda's FB Page
Archives
Categories
Calendar
April 2012
S M T W T F S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Instagram
 

Archive for April 18th, 2012

Garden Micasa

Kaklong request nak tgk garden aritu. Nak buh dalam fb, dia lupa password. Yelah, processor pun dah slow kan.. hahahaha. Jangan marah kaklong.. nanti cepat kedut, takleh jadi model iklan collagen dah :D

Ni la garden rumah kami ni. Idea oleh daddy semuanya. Pokok2 bunga tu yang rumah mummy punya so mmg takde laa beli pokok pokok baru langsung. Memang agak luas jugak la. Tgk laaa wayar berselirat tu. Hahaha.. memang macam tu laa keadaan wayar tiang letrik n tepon. Macam mana laaa tak kena curi. Kes curi wayar tepon aritu dah tertangkap pencuri tu. Orang kampung yg tangkap n kebetulan ada polis tgh meronda, so bagi kat polis. Ada dengan dia 10 mtr kabel tepon tu. Menyusahkan betul laa.. dah laa bukan orang sini pun. Orang dari pasir puteh nun.. jauh betul.

Ni tunggu tm pulak pasang kabel kut. Lambat betul.. dah seminggu orng tu kena tangkap pun.. still takleh on streamyx. Ada ke baru semalam tu tepon tm, dia kasi date 28 march untuk setel problem. Ni apa punya dunia ni.. ahhahah. Siap antar sms bagitau date tu.. .wah, konfiden lebih nampak..

Buat sementara ni, kami laki bini berkongsi pakai dongle Yes je. Laju n senang. Kalau ok, maybe boleh amek yg huddle tu pulak kut. Yelah.. tunggu streamyx ni meletihkan sangat. Dahla sebulan takleh guna, bil still kena byr sampai 100++. Parok weh!

Kaklong, dira, fara and sesaper saja laa… jemput laa datang kb eh. Datang rumah.. boleh jamu makan apa yg ada kat dapur. Hihih..

P/S : Semua aktiviti harian gua dah berubah .. no more fb games pun malam malam.. sob sob..

Related Posts with Thumbnails