Advert

Go to Mama Panda's FB Page
Archives
Categories
Calendar
February 2012
S M T W T F S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Instagram
 

Assalamualaikum

Tak jawab berdosa.. jawap kalau, terima kasih. Wahhh.. ingat gua nak cakap kalau jawap, sayang ke? Hihihih..

Semalam dah selamat Lisa n Surihani kawen. Wah.. pandai cari date. Malam jumaat.. penuh keredhaan ;D yer, bukan Lisa n Surihani. Lisa n Yusry. Tapi sebab gua tak minat dua-dua.. maka tak kisah sangat la. Eh, tapi memang cantik la kan gambar baju pengantin Lisa. Tak over over pun. Yusry pun sama. Songket tu for sure berghibu tu. Tapi for me, Yusry nampak ready utk jadi husband this time. Walaupun gua minat babeng punya kat Erra, tp rasanya this time lg nampak sepadan kut. Pic from : BlissCandid

Macam biasa, terlebih la ramai orang yg mengkritik dari yang mendoakan baik baik. Yang cakap pasal Lisa tak bertudung masa nikah lah, Yusry dapat ( . Y . ) kecik lah, muka Lisa takde seri lah, lagi cantik buh roses kat sanggul lisa lah.. pandai pandai jer korang kan. Nikah tak bertudung, asalkan sah ok la tu. Tetet kecik ke besar ke, tak jamin pun rumahtangga ko kekal… apa ada pada tetet. Eh, memang la ada something tp aarrghhh, gua tgk berseri molek ja.. yg komen tu dah kawen ke? Berseri sangat ke muka tu masa nikah? Ke perasan sendiri? Dah kalau buh bulu mata palsu sampai berkerak mascara, bibir merah cam apa, eyeshadow sampai sama kaler ngan rambut.. itu ke berseri? Sanggul lisa ni pun cantik jer. Suka gua! Orang tu nak kawen dengan cara macamana pun, biarlah dia. Cuba dalam otak tu, setkan mind.. carik benda cantik. Bukan carik benda nak kritik. Aparaaa!!!!

Gua bukan emo, sbb gua tak kisah pun pasal depa ni. Cuma ntah la, meluat sket laa tgk perangai masing2 yg tiba-tiba jadi pengkritik mengalahkan rizalman n zul apa kelencut dlm rancangan ubah ubah gaya yg sarimah jd pengacara tu. Hari jumaat ni, bawak bawak bertenang sket. Tengok gambar dgn mata, bukan dgn mulut. Heppp!!!

Malam semalam, gua bz. Bz setupkan gambar2 Hazel utk hanta pada Photobookmart. Gua ada beli voucher masa kat everyday deal thn lepas. Murah laa sebab ada 80% off. So, kitorang decided nak buat album tu ‘Faces of Hazel 2010-2011. Kira masa dia lahir sampai la umur dia 2 thn. Semua memek muka dia lah. Anak gua kan ada banyak memek muka. Keriput lah, kejunglah, muncung lah.. Gambar gambar lain nanti turun cuci kat kl. Kat OU ada satu kedai murah. Dah 200 kpg kitorang cuci kat sana sbb murah sangat. Bila tgk balik gamba dr dia lahir, 1st time dia makan, 1st time meniarap, 1st time berdiri, 1st time merangkak, memang boleh buat kita nanges. Masa baru kuar gigi, 1st flight, 1st time naik stroller, yer.. gua capture semua 1st time moment dia. Gigih ok, hari hari make sure kamera ada bateri, hari hari kepit kamera sana sini. Aaaahhh.. cintanya rasa bila tgk gambar tu. Pukul 4 pagi tadi, kami laki bini asek citer macamana kiutnya hazel masa baby. And betapa besarnya rasa Hazel sekarang…

Eh, dah besar pun still kiut. Kiut macam taugeh. Hahahaha.. kepala besar, badan kering :p

P/S : Semalam, dia buat ayat “dadda poop, schmelly” sambil kipas kipas hidung dengan tangan kecik dia. Padahal, bapak dia duk layan psp dlm bilik. Hahahaha..

 

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: