Alpha Lipid

Photobucket
July 2010
M T W T F S S
« Jun    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Anda sokong siapa?

Google !

Google !

Kejap lagi mulalah final untuk World Cup. Terus terang tak suka lah Netherlands masuk final. Me no likey ! So, sokongan berpihak kepada Spain. Termasuk budak kecik Hazel. Siap pakai baju tidur merah kuning. Wah wahhhh.. Hazel syiok kat David Villa ke? Hihihih..

Persediaan untuk menonton dah setel.

Kudap kudap for dahling !

Kudap kudap for dahling !

Fish finger & hot & spicy popcorn chicken for dahling. Makan kenyang kenyang.. baru boleh menonton dengan cemerlang.

Penyokong Kuat Espanol !

Penyokong Kuat Espanol !

Budak kecik yang telah diberi ( . Y . ) secukupnya dan dah beyak puas puas. Baju sengaja dipilih dengan kaler yang sesuai untuk menunjukkan sokongan padu pada Spain. Ola ! P/s : Tengah menaip ni.. penyokong kuat ni dah ternganga tidur di atas riba. Letih warm up kut? (bergolek golek tanpa henti selama sejam lebih !)

Spain nyum nyum.

Spain nyum nyum.

Yang number 7 tu kiut. Walaupun tak sempat posing elok elok (pose macam tak sempat duduk atas jamban jer ) tapi tetap laaa menawan kalbu. Janggut sejemput tu yang mahal tu. Eh, tapi still takleh lawan dahling lah ;D

P/S : Sokong Argentina, dah out. Sokongan Brazil (sebab ada Kaka) pun out dah. Sokong Uruguay (sebab suka kat Forlan) pun out dah.. so, Spain lah last resort.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Demamkah anda, anda dan anda? Hello there! If you are new here, you might want...
  2. I Miss.. Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Siapa mau tau? Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Our First Date Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Anda sokong siapa?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: