Alpha Lipid

Photobucket
July 2010
M T W T F S S
« Jun   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Kekeringan Melanda

Tau apa yang kekeringan? Apa lagi.. idea nak menaip lah. Dah takdak idea dah pulak. Tak tau nak cerita. Nak citer pasal cik kacang kiut tu, cam nanti nanti lah. Nak citer pasal diri sendiri cam.. aaahhh.. takder sapa nak tau pun. Nak citer pasal dahling? Lagi laaa tak sesuai.

Last last citer pasal bibik baru lah. Alhamdulillah, kitorang dah rid off si ida rocker tu. Amek yang baru. Actually bukan amek baru lah. SIL punya yang baru.. kitorang tukar suka sama suka. SIL amek ida n kitorang amek maid baru tu. Sebab SIL kata, ida tu dah tau buat keja kat rumah dia. Senang sket lah.

Dah 2 bulan jugak laa bibik baru ni ada di rumah. Nama Koliah tapi panggil bibik jer la senang. Kecik jer budaknya. Rajin buat keja. Harapkan tolong tgkkan Hazel (time nak mandi, makan or masak) pun ok jer. Pendek kata, puas hati lah jugak.

Terima kasih K.Jue sebab sudi amek ida rocker yang selalu bikin tekanan darah gua meningkat tinggiiiiiii !

P/S : Bibik baru ni bulu mata melentik ya rabbi. Boboy kata “bibik m.ngah cam artis. Phewitttt !”

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. 6 Days To Go.. woot woot ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Ghairahnyaaaa Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


4 comments to Kekeringan Melanda

Leave a Reply to nonie

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: