Alpha Lipid

Photobucket
July 2010
M T W T F S S
« Jun   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



I Miss..

  • Keluar lepak lepak minum dengan girlfriends
  • Berkepit dengan dahling 24/7
  • Jalan jalan tanpa arah tapi still enjoy
  • Tengok wayang berdua dengan dahling… mesraaaa !
  • Buat last minute plan..
  • Keluar pukul 4 am carik makan
  • Tidur awal (time dulu dulu.. taknak tidur awal :P)
  • banyakkkkk lagi…

Tapi takper.. sebab semua tu diganti dengan budak ini :

Budak Kacang yang kelakar !

Budak Kacang yang kelakar !

Tak sangka rasa happy walaupun dah tak buat benda benda yang meriang riakan diri. No more tiba.tiba-keluar-ke-shopping-mall-tanpa-arah. Sekarang, bila nak keluar mesti plan awal awal. Nak siapkan si kecik ni. Baju mesti matching dengan kasut. Waka waka eh eh.. nasib ko laa budak dapat mak camni.

Gamba ni amek masa Hazel’s 1st outing ke pantai. Kitorang ke Pantai Irama, Bachok time ni. Saja jalan jalan jer. Budak kecik ni suka kalau angin kene muka dia. Happy bukan main lagi. Ingat lagi dulu, memi datang pantai ni, Hazel dalam perut lagi. Agaknya sebab memi suka kut angin kena muka time tu, Hazel pun suka jugak sekarang ni.

Memi & Baby

Memi & Baby

Budak kecik terliur tgk air laut

Budak kecik terliur tgk air laut

Tiba tiba cam tak ingat whether dah buat entry gambar ni ke tak. Kalau dah ada, kira cam astro lah eh. Repeat lagi dan lagi dan lagi.. wakakaaa..

P/S : Jauh menyimpang tajuk dan piccas.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Runsing laaa weh ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Bye Bye KB, Hai Hai KL Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Dah beli jugak .. Hello there! If you are new here, you might want...
  4. I Miss Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Aktiviti Malam Malam.. syhhhh Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to I Miss..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: