Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Lil Kacang in the plane.. the plane

Sambil ada orang kerdil jerit jerit tunjuk ke arah kapal terbang. Hihhih..

Sejak dah reti bahasa ni, bukan masa tidur dia bila naik flight. No more lena sampai tak hirau kiri kanan dah. Hazel dah pandai lah. Dia nak main main.. sibuk korek tray … (last last bukak dua tray n baringkan dia, bukan main suka. Pelik!).

Tak cukup dengan tu, mek kecik ni ada hobi baru pulak bila naik flight. Tak kira laa, flight pagi ke, petang ke, malam ke.. jeng jeng jeng! Hobi baru Hazel adalah.. yak yak everytime atas langit tu haa. Hebat tak? Wakakakaa…

Serius, tengah happy happy main.. tup tup ada sket masyem lah bontot dia. Selak sket.. huhu. Nak kene g toilet lah. Ada sket cenderamata. Nak nak kalau naik Fireflyz, kesian betul. Susah ok nak salin diaper. Kene tutup cover seat toilet tu dulu.. baru boleh nak salin. Kesian anak dan mak. Mak dah laaa size jumbo ni.. punyalaaa tahan napas nak muatkan diri salin diaper anak dalam tu. Tertekan perasaan kejap.

Muka budak yg hobinya yak yak bila terbang :p

Muka budak yg hobinya yak yak bila terbang :p

P/S : Airport Kota Bharu kena build satu bilik baby lah. Nak tukar diaper pun kelam kabut. Huh!

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Can’t Waitlah Cik Kacang Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Cak Cak Hello there! If you are new here, you might want...
  3. What You’ve Missed .. Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Di sengat lebah yang kiut ;D Hello there! If you are new here, you might want...
  5. To New Castle Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to Lil Kacang in the plane.. the plane

Leave a Reply to nonie

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: