Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Lil Kacang in the plane.. the plane

Sambil ada orang kerdil jerit jerit tunjuk ke arah kapal terbang. Hihhih..
Sejak dah reti bahasa ni, bukan masa tidur dia bila naik flight. No more lena sampai tak hirau kiri kanan dah. Hazel dah pandai lah. Dia nak main main.. sibuk korek tray … (last last bukak dua tray n baringkan dia, bukan main suka. [...]


My Saviour

Terima kasih to diri sendiri.. cewah. Tak laaa.. terima kasih to Mass sebab highlight pasal produk baby sebamed.
Cik Kacang ada masalah eczema, rashes (bila panas) and kupingan kepala (juga bila panas) lately. Semua terjadi bila memi dia ni miang miang g bagi try susu formula. Saja laaa… niat baik ok. Nak kenalkan kat susu formula.. [...]