Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Birhday Party

Yang dah lepas lama dah ni. Baru rajin nak mengupdate. Wakakaa..

Ni entry pasal sambutan birthday kami laki bini yang diadakan pd 16th june aritu. Gilosss dah lama kan? Takper laa eh. Kira halal lah..

Me with SIL, Kak long n MIL.

Me with SIL, Kak long n MIL.

Meriah jugak laaa dengan kehadiran In-Laws, Mak n abah n kak long sefamily. Syiok jugak.. maybe next time boleh buat lagi. Ingat anniversary ni nak buat makan makan pulak. Alaa.. jemput kaum keluarga jer la. Eh.. anniversary nanti dah bulan posa. Hihihih.. Tak jadiklah..

Ada laa dapat sket sket hadiah dari semua. Dari dahling jer tak dapat lagi ni. Yelah, masing masing tak tau nak apa. Nanti nanti lah kut.. slow slow. Nanti ada benda yg berkenan, baru bagitau. Kalau takder, simpan lah dulu. Lagi lambat, lagi boleh hadiah mahal. :p

Penimbang tepung pun dah beli. Yang pakai jarum jer. Yang rosak tu digital.. lagi best kut tapi biasalah.. bos suh pakai jarum punya. Alasan : orang dulu dulu timbang pakai ni jer buat kek.. menjadik jer jugak ! Jawapan : Ok laaaaaaa (tak ikhlas !)

P/S : Teringin nak g cuti cuti malaysia laaa dahling. Bila?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

No related posts.


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: