Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Ringkasan cerita untuk minggu ini

18 Jun aritu, gua n family balik ke Kb. Main reason sebab ada appt untuk vacc. si Hazel lah kan. Besok baru nak balik rumah semula. Ahhh… malas pulak rasa travel gini. Malas nak packing n menunggu. Apa? Balik Kb jer laa senang kan? Nak nak boss dah sound, kalau second baby.. kita ‘create’ kat kb. Adoi..

Untuk bulan ni (June), banyak betul besday yang di celebrate. Next entry lah baru boleh nak citer. Ni pakai laptop kecik boleh masuk poket belakang seluar jean sangatlah tak memuaskan nafsu gua. Gua suke yang besar.. baru sedap sket.

Hazel dah selamat di cocok pagi tadi. Berat baru 5.3kg and tinggi 62cm. Ikut mummywan kut.. kecit genit jer. Kalau ikut memi punya side.. semua lonjong cam pokok kelapa (bukan pokok kelapa bantut tu).

No gambar sebab malas nak transfer gambar dari kamera. Besok laaa eh..

P/S: Rasa sakit hati pulak buat entry tak ikhlas camni. Sorry kawan  kawan. Besok kita create entry penuh keikhlasan dan kasih sayang ok. x0×0

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Apa untuk berbuka? Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Cerita Tertunggak Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Cerita Basi Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Trauma Gua ! Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Cak Cak Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Ringkasan cerita untuk minggu ini

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: