Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



What You’ve Missed ..

Banyak benda berlaku sepanjang ketidak aktifan gua dalam blog ni. Hazel dah boleh meniarap, dah boleh buat muka geram sambil genggam tangan ala-ala penumbuk (cam gua heran :P) and besday Ayuni (my niece, anak kak long). Mana lagi dengan ke’happy’an melantak pulut deghoyan lagi. Heavennnnnn sangatttt !!!

Birthday Girl, Mak tok n Tokwan with Hazel.

Birthday Girl, Mak tok n Tokwan with Hazel.

Saja nak enterframe.

Saja nak enterframe.

Photo taken during Ayuni’s Birthday Celebration kat rumah kak long. Yang ke 8 tahun gitu. Dah besar dah.. dulu kecik jer. Lonjong jer lebih time baby.. dah besar ni.. memang lonjong rupanya. Wakakaka.. ampun ! Takder menu special pun. Cake n KFC jer. Gua saja jer nak enterframe. Kut ada yang kata “time dah gemuk, naper tak letak gambar dalam blog?” Nahhhh.. hamek gambar gua tengah minum milo ais beli kat drive-thru KFC kota damansara yang sucks.

Hazel dah boleh meniarap. Syabashhh bette !

Hazel dah boleh meniarap. Syabashhh bette !

Mulut ternganga sebab dahaga sangat. Letih meniarap :P

Mulut ternganga sebab dahaga sangat. Letih meniarap :P

Shabash bette. Dah boleh meniarap dah .. ni pun takder test test. Tup tup terus meniarap. Memi bangga-bangga ni. Kembang kembang hidung memi time nampak Hazel dah meniarap. Tapi awat yang muka tu takleh nak kaver langsung. Cam begitu susah payah betul meniarap. Hihihihi… sehabis daya ke cek oitt?

Sejak baru boleh meniarap ni, bangun tidur pun terus meniarap. Aritu, tengah tido.. tup tup sambil pejam dia meniarap. Pastu, terus nanges sebab terjaga n letih meniarap. Pelik anak dara gua ni.. Pelik macam dadda dia.. tapi takper. I lef u :D

Baru lepas salin diaper. Yeyyy.. beli dah Munchkin punya changing mat

Baru lepas salin diaper. Yeyyy.. beli dah Munchkin punya changing mat

Aritu kan kata duk berkenan nak beli munchkin diaper organize tu. Ni haaa.. dah beli. Wahahahaha.. nak seribu daya. Cantik mata memi pandang time salinkan diaper Hazel beyak. Diaper busuk pun ok jer.. memi salin dengan penuh senyuman sambil kembang kuncup lubang hidung menahan bau. :beurk:

Hazel's smiling !

Hazel's smiling !

Susah ok nak capture ni. Kena tutup flash plus kene act macam rileks rileks. Actually, dia kuat sengih dah lately tapi bukan in front of the camera ke, henpon ke, strangers ke.. kecuali kalau dipuji. Oh anok! Kecik kecik dah dahagakn pujian gitu. Tak cukup ke hari hari memi puji before kasi mandi? Eh.. dia jugak mesti pandang muka dadda dia bila petang. Kalau tak, akan meragam ok. Dasar anak bapak betul. Hihihihihhi..

P/S : Besok birthday dahling dah. Hadiah still tak beli. Oh noooooo !!!! Hazel… tolong memi !!!!

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Bye Bye KB, Hai Hai KL Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :( Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Spot The Difference :p Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Our First Date Hello there! If you are new here, you might want...
  5. I Miss.. Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


5 comments to What You’ve Missed ..

  • alamak nonie camner tak beli lagi present for ur dahling…
    thiiiink nonie think..
    tp nonie kate nak wat cake tu sgt best ok..klu boleh nak gak rase..haha
    hazel dengan belon merah hati tu comel nye..
    nonie kene pkai kan hazel baju kaler merah nonie..
    hazel putih lawa pkai baju merah..
    ekeleh dira yg sebenarnye suke kaler merah suke2 suruh si kacang manis ni pkai bj merah kat hazel..ampuuun!
    aloh tembam pun cun lah nonie..no worries!

    • Dira.. dira dapat tak email nonie?
      Sihat ke?
      Lama tak nampak dira berpipit..

      Tak beli lagilah. Tengah confuse ni..
      Wallet ke, jam ke or shoe?
      Nak wat cake biasa jer dira.. malu lah kut tak jadi

      Nonie pun suka Hazel pakai baju merah..
      Tapi dadda dia suka baju kuning plak sekarang..
      Aritu kuar.. nak carik baju merah untuk Hazel.. susah betul laa

      Dira… dira dah scan lagi ke?
      Boy ke girl ni?

  • gambar last tu mahal giler..comei sangat dei senyum mcm tu

  • Farah

    Aaaww comelnya cik kacang!! How time flies eh Nonie, sekejap je dah mcm2 benda Hazel boleh buat…
    Pssttt dkt mana Nonie beli Munchkin diaper changing mat tu ya?? ;)

  • kakakkkkkk! anakmu dah embammm laaa! cam nk geget laa pehe die blehhhh??? huhu..

    eh kat klate ade satu bangunan ni.. buat jual batik.. name HAZEL tepampang besaq! hahaha! tak smpt ambik gbr and tag name kakak! wahaha!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: