Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Projek Dalam Otak !

Bukan taknak update tp currently ada macam macam projek dalam otak. So, otak takleh nak pikir any idea untuk buh dalam blog. So, blog pun tak berupdate. Harap maklum..

Project Pertama : Nak bake a cake sekali deco untuk birthday dahling on the 15th ni. Resipi dah ada.. thanks to Nurul Babycakes.

Project Kedua : Eh..dah takder project dah. Wakakaka.. taklah. Project nak jahit langsir untuk bilik cik kacang. Kain dah ada.. mesin jahit pulak buat hal. Huhuh..

Project Ketiga : Nak buang semua bulu yang tak sokaaa !!!! Ni projek kena tunggu mak datang. Boleh dia tgkkan cik kacang.. sejam jer pun nak pergi buang semua tu.

Project lain : Memikirkan banyak hal. Dahling ajak settle down kat New Castle dah. End of this year.. cam cepat eh? Tapi ada project nak buat jugak time kat sana. Tengok laaaa.. kene pikiaq lebih sket tang tu..

Dah.. takleh nak sambung. Nak terbeyakk !!!

P/S : Sauna pant yang ada duk jual tu berkesan ke eh?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Runsing Otak Gua ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Mahukan Jawapan.. ASAP Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Start dah projek Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


6 comments to Projek Dalam Otak !

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: