Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Di sengat lebah yang kiut ;D

Hari jumaat lepas, ke Ikano. Tujuan utama? Nak makan chee cheong fun di Kluang Station sambil berjalan jalan lah. Apo laie kan? Nak carik jugak kasut untuk diri sendiri sebab takder kasut yg cun pun nak dipakai bila kuar berdating bersama suami dan anok.

Hari ni kuar, si kacang telah bertukar menjadi si lebah yang kiut. Baju lebah dan sock lebah (gambar lebah, bukan macam lebah) dan sock lebah yang di beli di Chinta’s Closet (akan cerita nanti)

Si lebah kepenatan lepas terbang sana sini

Si lebah kepenatan lepas terbang sana sini

Macam biasa lah .. emak emak kan, bila pergi mestilah ke baby room. Dah kasi ( . Y . ) dan menukar diaper Hazel.. gelak gelak n amek gambar ngan dahling dulu. Bilik baby dia kecik jer.. simple jer sangat.

Bilik baby di tingkat 2 (sebelah FOS)

Bilik baby di tingkat 2 (sebelah FOS)

100604_204045

Sekali .. dah balik rumah.. aiseh dangdut ! Changing mat Hazel tertinggal. Semalam pergi balik carik.. dah takder. Sedihnya.. mahal ok. Nearly RM100 adalah sangat mahal for me. Sedihlah pulak.. last last semalam beli mat bodo Mothercare rm18. Kecik toek jer.. tapi adalah cita cita di hati untuk membeli Munchkin Travel Diaper Changing Kit. Style sangat.. pink kaler lagi. A bit mahal lah.. tapi sangat cantek n aper eh nak sebut. Cam banyak kegunaan lah. Worth the price .. for me!

Cantek kan? Memang berkenan. Siap ada padding untuk kepala baby. Nak nak kalau kene tukar dalam flight. Kesian ok.. firefly kalau naik, tukar diaper.. atas toilet seat. Ada ka patut? Makin leper kepala baby gua. Huhuhu.. dahling, i want this! Nak permission jer ni.. pitis nyaaa gua ada :D

Eh, still tak tau apa mau beli untuk besday dahling. Kena beli 2 gifts. One is from lil kacang n one from memi. From lil kacang tu.. pakai duit dadda lah eh? Wahahaha.. memi tak cukup bajet. Any idea? Taknak perfume sebab perfume dia.. ya rabbi.. penuh counter dah. Last year beli sepasang Polo Haus punye baju n pant. This year any idea tak? Bukan opis opis punya item eh.

Oh! Untuk pengakhiran entry hari ni.. nikmatilah senyuman Cik Hazel ketika bermain dengan abe hensem ku. Kena snap tanpa disedari sebab kalau dia nampak kamera.. muka terus serius balik. Takkan anak dara gua berlagak macho? :((

Alololoooo... geramnyeh!

Alololoooo... geramnyeh!

P/S : Tengah pikir pikir bila mau start berjogging. Sayang nak tinggal cik kacang di rumah ni.. huhuh

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Malam Yang Dinanti-nantikan Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Rutin Harian Mak Yang Dah Tak Buyung :P Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Letih yang membahagiakan Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Isnin yang hangat Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


10 comments to Di sengat lebah yang kiut ;D

Leave a Reply to Fabulous.Farah

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: