Alpha Lipid

Photobucket
June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Ok. Dah Rajin !

Arini rajin datang lagi. Rajin paksa paksa saya.. “sila laa update blog dei !” Baik lah rajin… segera mengupdate. Yer.. dengan penuh ikhlas *update sebelum ni memang tak ikhlas update pun*

Atas flight with dadda. Serius nampak ?

Atas flight with dadda. Serius nampak ?

Tak tau laaa apa pasai nampak jer camera, muka berubah serius. Eleh.. ingat dia buat muka serius, memi takut ka? Piiirahhhh… tak heran lah. Meh memi buat muka serius mau? Hihihh.. tapi tak. Maner buleh muka serius serius dengan Hazel sebab Hazel suka sangat buat muka kelakar. Mesti memi nak tergelak punya lah!

Banyak benda nak citer. Tak tau apa pasai, lepas balik dari KB aritu (dah 2 minggu gitu), malas datang menerpa. Terus tinggal bersama.. takmo balik balik. Dia bawak sekali kawan dia.. si bz. Tu yang bersawang abes blog ni. Hari ni baru nak berbebel bebel lah. Curi masa dari si Kacang yang manja terlampau. Hihhhi..

Sampai saja rumah, terus rileks. Tidur kejap.. pastu bangun balik n pack barang lagi. Terus nak ke Putrajaya. SIL belanja tidur di hotel Pullman bersama mertua. Lain lain bilik lah.. mana boleh sebilik. Heppp.. Me sefamily satu bilik. Bilik dia? Hurmm.. camner nak cakap eh. Tak berapa stim lah langsung. Bilik mandi dia ok. Ada bath tub n cun lah. Sekali, bilik air yang cun tu.. baunya.. Nauzubillah. Bau kepam kasut. Adoi… potong stim nak mesra mesra laki bini dalam bath tub lah. Frust mak tau ! Start dari Jumaat sampai laa ahad tu lepak hotel. Petang sabtu, bawak Hazel jumpa moyang dia. Alang alang dah dekat. Di Kajang jer. Kitorang panggil chek.

Chek yang berbaju oren tu. From left : MIL, me and Chek with Hazel di riba

Chek yang berbaju oren tu. From left : MIL, me and Chek with Hazel di riba

Kenapa la muka budak yang di tengah tu sebegitu rupa. Awat tak kontrol cun sket. Hihihih.. Muka bam bam bigalow betul la. Huhu.. sedih.

Berkonsepkan Indian. Tak hebat mana pun :P

Berkonsepkan Indian. Tak hebat mana pun :P

Sempat lah berdating sekejap ngan dahling keliling Putrajaya. Punya laa susah nak carik kedai nak makan. Tak tau nak pusing celah mana. Last last.. belasah sate kajang pukul 12 tengahari. Wahahah.. hebat kan?

Besoknya, Ahad tu baru check out. Cam rindu sangat kat rumah terutama kat bilik lah. Katilku syurgaku. Eh, paling gembira Ida rocker dah takder. Tukar maid ngan SIL. Dia amek Ida rocker (thanks kak jue) and gua amek maid dia yang baru sampai. Best ! Yang baru ni ok lah. Kecik slim. Memang pandai layan budak. Lain lain takleh nak komen. Too early pun nak tgk her true colors.

Bz kan? Letih woo.. mana nak layan Hazel yang makin manja sangat tu lagi. Bapak Hazel pun manja jugak.. adoi !

P/S : Windu masa berdua duaan. Boleh berendam dalam bath tub sampai berejam. Hihihihi… auwww !

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. 6 Days To Go.. woot woot ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Lil Kacang in the plane.. the plane Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


4 comments to Ok. Dah Rajin !

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: