Alpha Lipid

Photobucket
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Bersiaran Secara Langsung Dari ..

Kubang Kerian, Kelantan.

Wahahaha.. cam saspen tak? Tak saspen pun takpe. Takdak niat pun nak suh pakat tersaspen. Dah selamat sampai petang tadi. Cam biasa.. naik Firefly . Senang n senang. Cuaca pun ok walaupun pilot cam biol sket. Gelong time nak take off. Time nak landing lagi la. Siap sakit kepala ok. Mujur time nak landing tu si Hazel bz isap puting dia.

Dah banyak kali naik flight ni.. rasanya Hazel pun ok kut. Bising ke apa ke.. dia rileks jer. mak dia jer lelebih. Almaklum laaa.. badan tua. Kapal terbang terhoyong hayang sket.. mula laa. Sakit kepala tak tau nak habaq. Time nak landing.. cam nak luruh jantung. Tak tau la.. banyak kali naik turun kapal terbang (macam laa banyak kali sangat.. wakaka) still rasa serem serem kejung.

Sampai jer.. lepak lepak n kuar carik coconut shake. Wajib la.. dah berapa lama teringin ni. Siap singgah pasar malam lagi. Beli yong tau foo n mini murtabak. Malam, mil masak makaroni sardin plak. Sedap..

Semalam, kat rumah.. mak , abah n kak long co. n nina n azahari (si bongsu) datang rumah. Kak long tipu jer.. kata mak n abah tak jadik turun kl. Cessss… Sempat layan 3 lil monsters yang dirindui tu. Alahai… dah besar besar dah. Tingat time semua masih kecik. Boleh dukung dukung. Syahduuuu..

Besok, plan nak kene urut. MIL dah call kak yah tukang urut. Saja nak urut kasi sedap badan. Sini kan murah mengurut ni. Duk pikir nak bersauna pulak nanti. Bersauna maybe lambat lagilah. Kalau sauna tu boleh datang kat rumah kan best ! Nikmatnyaaaaa…

Takder gambar sebab tak tau apasal .. macam dah tak sempat nak amek gambar pun. Bz yaaa aaaa aaauwww. Kendong si kacang tu haa. Dah pandai manja manja sangat. Oh.. saya ada masalah bagi orang dukung Hazel. Cam taknak kasi orang lain dukung gitu. Selagi mampu.. nak Hazel with me jer. Penyakit apa ntah ni.. pelik!

P/S : Jumaat ni pulang semula ke KL. Terus tido hotel pulak. Apa? Hazel nak adik? Hihihihi

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Dari KB with hujan Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Dari kamera si suami Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Bersiaran Secara Langsung Dari ..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: