Alpha Lipid

Photobucket
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Runsing laaa weh !

Tengah runsing & serabut. Cari charger bateri kamera tak jumpa jumpa. Tak tau mana duk ntah. Selalu ada kat plug sebelah katil.. tup tup takdak pulak. Tak tau dah duk mana. Tensi laaa weh !!!

Tapi.. walaupun tensi, tiba tiba mood mengupdate datang lagi. Nak update citer biasa jer. Kuar dating Khamis aritu. Plan nak g kedai lampu tapi tup tup bos bawak g OU. Aiyark.. muka pun tak berbedak plus pakai selipar jer. Oleh sebab bos kata dah cun, ok jer. (bos tak kata cun pun.. hihih.. dia kata dah ok jer. )

Carik lampu untuk tukar yang dalam bilik. Asek terpadam jer. Boring betul laaa. Dah tu sempat laa rembat baju Hazel selai dua. Yer.. anak jer ada baju baru. Mak dia takder baju baru pun. Sedih ai. Kecik abes dada ni. Penat jugak meround dari new wing ke old wing.. balik ke new wing. Perghhh..

Isi perut dulu di Kluang Station

Isi perut dulu di Kluang Station

Tiba tiba rasa lapar bila tgk gambar ni. Alahai.. mencik betul laa. Hazel time ni dah selamat tidur. Bagus budak kacang ni. Bila time memi isi perut jer.. mesti dia tidur. Tak mengganggu langsung. Tunggu Hazel besar.. kita layan makan sama sama ok. Sempat jugak layan dessert kat gelato apa kelencut tah.

Setel makan, baru berjalan jalan sepuas hati. Suka mak ! Dulu dulu dating di OU berdua. Lepak di bangku sementara tunggu wayang start, jalan jalan pegang pegang apa yang patut. Wahaha.. sekarang, jalan jalan mesti pegang stroller tp best la. Kalau time dahling yang tolak stroller, sempat laa gua selit tangan. Nak peluk peluk lengan gitu. Auwww..

Time ni dah balik rumah dah. Terlentang keletihan .. cewahhh

Time ni dah balik rumah dah. Terlentang keletihan .. cewahhh

Alaaa.. nanti sambung eh. Si kenit dah merengek.

Ok. Si kenit dah tidur. Boleh sambung menaip.

Lepas round round.. beli apa yang patut, chow lah. Tak berapa nak ramai sangat.. sebab weekday kan. Cuba pegi sabtu ahad. Mau menanges carik parking. Dengan nak menolak stroller celah celah manusia lagi.. perghh.

Glow in the dark - star, Baju 2 helai n baby shoe kiko. Semua Cik Kacang punya.. :D

Glow in the dark - star, Baju 2 helai n baby shoe kiko. Semua Cik Kacang punya.. :D

Ni first suit Cik Kacang yang warna kuning n merah ah ah. Yang lain kaler banyak putih n pink lah. Kasut pun 1st kaler hitam ni. Sebab.. nak matching ngan kaler baju hitam putih dia. Yang glow in the dark punya star tu untuk lekat dalam bilik anak dara tu. Glow glow gitu….

P/S : Tak sabar nak carik diaper bag baru. Dah malas nak bawak handbag.. hihi

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Runsing Otak Gua ! Hello there! If you are new here, you might want...
  2. I Miss.. Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Dah beli jugak .. Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Se-trip Dua Pukul Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Runsing laaa weh !

  • nutt

    memi hazel..

    nenish pn ada kasut kiko tu masa baby dulu.. comel kn kasut tu.. tp nenish nyer kaler brown.. :)
    tgk hazel dh mkn bsr.. muka cerdik jer.. muaah2..
    nat pn nk cr diaper bag br.. nnt share info sama2 ehh.. tq..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: