Alpha Lipid

Photobucket
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Sepetang Dengan BFF

Bukan keluar pun. Lepak rumah jer. Ini pun entry tertunggak ni. Punyaaa laaa bz sampai tak dan nak buat entry baru. Bz buat apa? Tak tau nak cakap bz buat apa tp memang hari hari bz lah. Surirumah pun bz tau. Bukan tidur jer petang petang. Cewah !

Ini cerita hari Sabtu lepas. Tak keluar mana mana maka memi n Hazel menghabiskan masa sepetang di depan tv. Hazel tidur, memi online.. Hazel bangun, memi layan Mann kat TV3 pulak. Best kan? Dadda duk dalam bilik. Dia tak join kelab kiter kan Hazel?

Anak tgk laptop, memi layan tv

Anak tgk laptop, memi layan tv

Siap ada tisu plak enter frame. Kacau betul laaa. Yang Hazel duk layan tu Baby Einstein Mac Donald Farm kut kalau tak salah. Tengok dari youtube jer. Time ayam berkokok, tup tup Hazel pun berbunyik. Kelakar pulak jadinya. Paling best, everyday bila time mandi, mesti gua nyanyikan lagu Old Mc Donald Had A Farm tu kan.. sekali ada lagu tu plak dalam ni. Kiut si Hazel join nyanyi. Uukkk aaakkk.. kalau masuk AF, sure juara ni.

Layan feeling atas Kickin Coaster

Layan feeling atas Kickin Coaster

Kaki saper laa cam monster tu. Siap terlentik kat sebelah tu. Adoi.. Time ni dia duk feeling tgk apa ntah. Feeling lebih anak dara ni. Lepas hisap pek pun feeling. Mandi pun feeling.. Feeling jer sokmo.. tingat marka kaa chek?

Bila lepak berdua, kejap jer rasa masa berjalan. Tup tap… eh… dah masuk hari Jumaat dah ni kan. Memi lef you Hazel. Dadda pun lef you. Muah muah..

P/S : Camner laaa tak muah sokmo. Bawak berjalan memang mudah. Kalau berdua, dia duk dalam seat belakang, diam jer… memi suka !

Dia sorang sorang layan toy.

Dia sorang sorang layan toy.

Dia duk blakang sambil layan toy. Memi drive and sempat snap pic ni. Tu mitten tu dia cabut sendiri. Pandai cabut sebelah jer. Haha.. funny !

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :( Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Aktiviti Malam Malam.. syhhhh Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Dah 12 weeks dah. Sekejapnyaa.. Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Introducing : My Preeeecioussss Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Spot The Difference :p Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


5 comments to Sepetang Dengan BFF

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: