Alpha Lipid

Photobucket
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Takziah

To Fara (Charmbutterfly) ke atas pemergian bonda tercinta pada petang tadi (11th May 2010, Selasa) akibat hypertension (coma).

Kakak dan husband juga Hazel mengucapkan Takziah kepada Fara, Sharil, Ayden and famili. Semoga redha dan bersabar. Sama sama kita doakan semoga beliau di tempatkan ditempat mereka yang beriman dan tenang di sana.

Fara, kiter tak boleh nak cakap dalam tepon tadi sebab memang sedih sangat. Dengar suara Fara jer, terus mata kiter pun berkaca. Fara bawak bersabar ok. Dah masanya mak pergi .. Rasanya, mak Fara pergi pun dalam keadaan yang tenang tu. Dia tau.. anak anak dia semua dah ada famili dan orang yang menjaga.

Me lef u babe… kalau boleh, nak pergi hug hug awak. Tapi, susah sebab takder orang nak jaga Hazel. Kita sedekahkan Al-Fatihah dari rumah jer lah nampak gayanya…

P/S : Sedih.. tiba tiba rasa rindu sangat kat mak. Sedihnyaaa… makkkkkkkkk….

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Al Fatihah Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Congratulations Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Happy Birthday Dahling Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Happy Mother’s Day :D Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Rasa Macam Lama Jer Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Takziah

  • kak long

    betul tu nonie, tiba2 tingat mak…ye la, setiap yg hidup akan mati. Terus terbayang apa akan jadi pada kita bila org yg mengandungkan, melahirkan, menjaga, membesarkan, kiranya berkorban apa saja tiba2 dah takde lagi…dgn sapa lagi ek kita nak mengadu domba if anything happen??…Apa2 pun mintak “Ya Allah, ampunilah dosa2 kedua ibu bapaku, panjangkan umur mereka, murahkan rezki mereka, semoga hidup mereka dilimpahi oleh kurniaMu…Aminnn….”

    p/s - x pe nonie, mak nak datang 18/5/2010 nih…yahooo!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: