Alpha Lipid

Photobucket
May 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Happy Mother’s Day :D

Untuk semua yang menyambut. Mak, mommy, ibu, ummi, memi, mother, chek, mama dan semua yang sewaktu lah kiranya.

Ni 1st time gua celebrate mother’s day ni. Semalam dah start dapat wishes incl. dari MIL. Terharu ok. Selalu kita duk wish orang. Ari ni.. kita dapat wishes. Yahoooo !! Tapi takder pun wish from Hazel nor her dadda. I’m sad :(

Tapi takper.. because memi hari ni good mood. Kenapa good mood? Memi dah boleh tidur normal berbanding dulu. Thanks to my lil precious, Hazel. Hazel is a very good girl. Dah 3 malam dia tidor dalam her own room sorang sorang. Memi so proud of you baby girl.

1st night is a bit hard for me lah. Bukan untuk Hazel pun. Serious, rasa down jer malam tu. Takder Hazel. Selama ni pun dia tidur in her own cot but then, still dalam satu bilik. Ini dah lain bilik… sedihnya. Nanti nanti, Hazel besar… lain rumah. Aiyarkkkkk !!! Memi sad lah ! Hazel pun ada laaa merengek rengek. Angkat, kasik pek .. then letak balik. Pagi tu.. dia bangun dengan ceria gitu. Takder nanges nanges… tiba tiba dengar sore budak kenit membebel. Kiut.. Hari ni pun, suara membebel. Pergi jenguk.. alahai… terus senyum senyum sambil depa tangan. Ohh… u miss me too eh Cik Kacang ku Sayang…

Dah beli jugak changing table dia n baby monitor. Beli yang murah murah jer. Baby monitor tu beli kat Toys R Us. Rasa worth it lah sebab it comes with night lamp. Reception pun clear sangat. Pasang slow pun dah clear. Changing table pun cun. Sama kaler ngan my dresser yang kitorang buat tempat letak baju Hazel. Tinggal nak tukar langsir lah. Langsir sekarang ni masih elok tp gua ada beli kain kat Ikea last year. Maybe boleh jahit buat langsir dia kut. Jahit langsir senang jer kan? Ceria laa sket kut nanti.

Happy Mother's Day anty anty sekelian =D

Happy Mother's Day anty anty sekelian =D

P/S : Nanti bleh sambut Father’s Day pulak. Eh, tapi sama hari ngan harijadi dadda so hadiah beli satu jer la. Pakej.. wakakaka..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Khas Buat Mother Mother Semalaysia Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Happy 3rd Anniversary Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Introducing : My Preeeecioussss Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Happy Birthday Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :( Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


3 comments to Happy Mother’s Day :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: