Alpha Lipid

Photobucket
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Tekanan Paling Hebat Hari Ini

Bukan lah baru hari ni pun rasa tertekan ni. Cuma malam ni tekanan tu cam meluap luap sangat.  Tak bawak balik laptop sendiri sebab banyak bag sangat nak kena bawak. Bag latop laki dah seketul. Bag baju 1, bag utk botol and pump 1 and diaper bag 1. So, laki kasik pinjam lah vaio p dia… boleh sumbat dlm bag laptop dia sekali. Ni menaip sambil guna vaio p yang adoi .. rasa terseksa. Font kecik sangat plus rasa pelik ngan keyboard dia. Tapi bersyukur lah still boleh connect ke dunia lain.

Malam ni lagi terseksa. Kami balik ke kb. Sampai petang, makan makan n mandikan Hazel.. lepas maghrib.. tidurkan hazel, terus hanyut sekali. Bangun jer dah pukul 11 pm. Lepak ngan Hazel lagi. Hari ni kami hidup berdua jer. Rasa cam ibu tunggal plak.. sob sob

I’m sad =(

P/S : Tiba tiba rasa lonely yang teramat. I dont like !

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. 37 Hari Paling Bahagia Hello there! If you are new here, you might want...
  2. I’m Back Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Berapi jer telinga gua Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Di Hari Ku Berbangga Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Hari Bermesra-mesraan Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: