Alpha Lipid

Photobucket
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Entry Terakhir

Sebelum balik ke KB besok. Jangan laaa salah sangka pulak. Dah 7 tahun berblogging.. takkan mungkin gua nak resign begitu saja. Cewah..

Besok dah nak balik ke KB lagi. Untuk besday FIL dan untuk jab si Kacang kali ke 3. Saspen lah sebab itu hari naik flight, Hazel masih kecik toek. Tido jer kejenya. Sekarang ni … bising sket mesti laaa dia terjaga dari tidur. Adoi.. serius punya saspen ni. Mintak mintak takder problem lah cam aritu jugak.

Barang nak bawak balik pun tak banyak sangat. Barang dadda cuma sehelai jean ngan bag laptop dia. Memi bawak luggage satu and si Ida tu tak tau laa berapa bag pulak dia nak bawak. Wakakaka.. Kena bawak balik orang tua tu.. sebab nak suh basuh tangan baju si Hazel ni. Nak menolong sekali majlis bbq tu nanti.

Baju pun takder yang cantek ni. Sedih betul rasanya.. sejak lepas beranak aritu.. gua cam ala ala kena serangan low-self-esteem gitu. Rasa cam pakai apa pun tak cantek.. ini kan pulak kalau berbugil. Ni dahlin sebuk nak suh pakai bikini pulak. Biar benar ling ling. Ai scary mary tgk diri sendiri ni..

Oh ya! Cewah.. Untuk those yang minat nak membeli buku buku dengan berjemaah dalam kepanasan.. MPH Distributor Warehouse Sale kembali lagi. Yahoooo ! Details :

Time : 9am to 7pm

Date : 28th April - 3rd May 2010

Location (Tel 603 7958 1688)-

Ground Floor Warehouse

Bangunan TH

MPH Warehouse

NO 5 Jalan Bersatu 13/4

Petaling Jaya

[Opposite Dataran Hamodal]

Kalau yang pernah pergi.. tau laa kut. Dataran Hamodal ni pun port warehouse/clearance sale. Selalunya, setengah buku diletakkan bawah canopy n ada yang dalam gudang. Panas jugaklah tapi luas jugak. Banyak pilihan.. mesti pergi ni. Saper mau join? Jom jom..

P/S : Nak melempiaskan nafsu makan di KB nanti. Nyum nyum… chakuih (cakoi) di Billion wajib! Colek di PCB pun wajib! Eh eh… tiba tiba rasa malu bila tengok perut sendiri. Masih tak sedar diri rupanya.. sob sob :bloody:

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Sale lagi dan lagi Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Hati yang kechiwa Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Entry Tertunggak Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Hari terakhir 2009 Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


5 comments to Entry Terakhir

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: