Alpha Lipid

Photobucket
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Cerita Tertunggak

Citer ni dah lama tapi nak citer lah jugak. Tak peduli.

Hari Ahad aritu, (28 Mac) gilos dah lama kan? Aida & Noor datang ke rumah. Gather gather bersama babies. Ingat entry ni? (klik image utk ke entry tersebut)

Time ni masing masing tunjuk buyung masing masing lah. Aida due on Nov, Noor on Dec n me on Jan. Tak plan pun ok. Nanti pakai kata planning pulak. Eh, camner nak planning pun kan? Wahahaha.. sangat weird kalau boleh plan. *taknak-bayangkan-pun*

Sekarang, masing masing pun dah selamat melahirkan baby masing masing. Dah tak boleh nak panggil 3 orang mak buyung. Kene tukarlah. Maybe 3 orang momma panas. (tiba tiba tak boleh blah, gelarkan diri sendiri hot momma konon).  Tapi kalau orang gelarkan, mak terima jer nak.. wakakaka..

Aida dah selamat melahirkan Ahmad Syafiq pada November 2009. Noor pulak baby girl bernama Tasnim Kamilia pada Dec 2009. Gua pulak.. selamat dah la kan. Cam tak tau pulak. Hihihi..

Kami orang kenal sejak 1996. Masuk tahun ni, wah.. dah 14 tahun gitu. Sama2 belajar di AIM, sambung ke UNITEN. Keje temp kat maxis klcc and sekarang masing masing ada life masing masing bersama baby n husband. Kejap jer masa berjalan kan?

Cik Kacang, Cik Nanim & Ahmad Jr.

Cik Kacang, Cik Nanim & Ahmad Jr.

Lepak lepak sambil layan makan n minum. Bergossip jangan di lupa. Wakakaka.. enjoy betul. Tak sangka lah.. citer pasal perangai baby lah, petua petua, susu n tetets. Macam macam citer kuar. Hopefully, next time boleh gather gather lagi dan lagi dan lagi.

The mommies

The mommies

Ya ampunnnn.. lupa bawak kuar skill menyuruk-dagu-berlapis-lapis time ni. Gemoknyer. Wakakakaa.. ampon lah kalau korang dapat mimpi anto-lomak-lomak lepas tengok gamba ni. Baby Nanim memang tekun tengok tv. Kiut..

P/S : Can’t wait nak gather gather ngan gadis gadis pipitku tersayang. Bila eh? Sorang kat Japang, sorang kat kuantan, sorang kat shah alam, sorang kat klcc and sorang tengah sarat membuyung. Hihihi..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Mari membuyung bersama Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Cerita Basi Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Entry Tertunggak Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Ringkasan cerita untuk minggu ini Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Cerita Tertunggak

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: