Alpha Lipid

Photobucket
April 2010
M T W T F S S
« Mar   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



I love my BFF

Petang tadi, after berhari hari plan outing bersama bff (sapa lagi kalau bukan Cik Kacangku Terkiut!) kitorang pun keluar. Pow duit husband (yer.. gua laa kaki kikis tu) sket jer.. nak g beli toner n moisturiser and nak g The Curve. Bawak laaa Hazel sekali masuk salon tu. Yelah, dah g berdua.. kut tinggal dalam kete, sapa nak tengokkan Cik Mek tu. Masuk jer.. panggil Nicole. Cam biasa “aiyaaa.. baby u ka? So fair lah.. tak macam u. ” Wakakaka… kuang hasam. Tau laa kulit gua ni ala ala kajol zaman Dilwale Dulhania Le Jayenge. “Ikut bapak dia lah Nicole.. ” “ooo.. ikut u punya lo kong kaa. ” Haa.. memang dah agak lah. Orang kalau tengok gua ngan Hazel jer.. mesti buat muka musykil punya. Takper.. gua dah biasa :(

Setel semua, g The Curve pulak. Mula mula nak carik hat untuk Hazel. Tak jumpa jugak.. last last ke Metrojaya lah. Carik baju. Takder yang best pun? Sempat lah rembat baju Poney kiut kiut untuk Hazel. Beli jugak kasut kiut murah untuk Hazel pakai suka suki. Nak beli yang mahal, kite tunggu dadda lah eh Hazel. Serius lama duk meround ni. Nak carik baju sket punya susah lah. Nak carik yang cun cun.. takder size baby pun. Maybe next time kene g OU lah kut? Sempat jugak tadi usyar kasut raya Hazel. Hihihi.. geram jer kan tgk baju baby.

Turun ke Watson pulak. Ingat nak carik gel untuk lidah Hazel tu. Tapi takder pulak. Dah tak tau nak g mana ni. Dah nak maghrib pulak tu. Last last.. balik. Wahahaha.. nak dijadikan citer.. sekali gua punya Bff sudah naik syeikh pulak dalam kete. Adoi laaa anak. Awatnyaaa mengamuk pulak.

Sampai rumah jer.. terus bogelkan. Tinggal diaper. Kasik mandi. Wahaaha… baru laa dia tersengih sengih kesyiokkan. Angkat jer dari tub.. haa.. kuar laa sore ning baizura dia. Sampai merah merah muka. Nasib mak mu ini penyabar orangnya. Last last sapu oil n lotion semua atas riba. Manja !

Sekarang my Bff sudah tidur tertonggeng keletihan. Memi boleh online sepuas hati. Wakakakaa.. apa? Nak layan dadda? Malam sket lah.. skang gua bz main Hotel City kat FB :P

P/S : Dah balik, baru perasan.. sekeping gamba pun tak amek. Adoi..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. I Love June Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Se-trip Dua Pukul Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Runsing laaa weh ! Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Our First Date Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to I love my BFF

  • bestla syoms..slalu bwk hazel berdua jln2..ai ni..tak konpiden nk bwk anak berdua je..kang dia menangis..mana nk shopping..last2 jd adegan pujuk memujuk je kang..pdhal laki ai anti sosial jugak..kalo umah kita dekat..dh lama ai ajak u jd partner in crime tau

    • Kalau tak, tak kuar rumah anak dara syoms tu
      Tu yang bawak kuar jugak walaupun berdua
      Kat the curve senang sket, banyak baby changing room
      Senang nak kasik tetet or salin diapers.. hihhi

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: