Alpha Lipid

Photobucket
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Aku Redha.. Ya Tuhan !

Seluar jeans masih cantek berlipat dalam almari. Baju baju pun sama jugak. Baju t shirt time pregnant pulak.. masih dipakai di hari hari tertentu. Baju baju husband yang dia tak suka pakai.. semua dah beralih arah.

Kenapa? Sebab badan gua dah lari tune ah. Seluar memang lari ah.. peha agak membesar. Tak tau camner cara nak kecikkan peha. Pastu baju plak, part bust tu… memang tak leh nak tolong dah. Huhu.. maner ada baju besar besar pun. Kenelaaa pow baju dahlin. I’m sorry..

So, nak taknak.. redha jer ni. Berusaha ni nak slim lah sket. Hihih..

Nak tanya.. mana nak carik baju utk size besar ni? Pastu, lepas c-sect.. berapa lama before kita boleh jogging?

P/S : Sekarang tengah pakai pati halia mustajab. Dah nak abes pun.. tengah mencari krim baru.. ada cadangan?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Another 1 week to go Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Misi Utama Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Terima Kasih Tuhan Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


13 comments to Aku Redha.. Ya Tuhan !

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: