Alpha Lipid

Photobucket
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Dah tak lama pun.. lusa jer

Kejap jer dah 3 bulan duk di sini. CamnerĀ  agaknya pokok betikku? Kereta kecikku? Rumahku syurgaku? Harap harap semua ok lah.

Lusa dah nak balik sana. Kejap kan? Memang kejap sangat pun rasanya. Hazel pun dah cukup 8 weeks dah. Dah beli nyanyi lagu Cibidi Bidi Bang Bang dah ni ha. Barang tak pack lagi. Aiyarkkkk.. malas pulak. Ingat baju tinggal sket lah kut sebab next mth nak balik sini balik . Besday FIL n nak inject Hazel lagi. Sket sket pun, kotak dah sah sah 3. Luggage besar 1. Beg beg lagi.. bag laptop 2. Bag baby 1. Perghhhh.. nak tangan sotong. Buh kat Ida Rocker. Bleh dia bawak semua bag tu.

Ha’ah. Ida rocker pun balik sekali. Nyampah betul lah. Kira cam terpaksa ni. Dah laa basuh lampin (buat lapik time tukar diaper) pun tak cuci. Ado taik lagi. Ngoi.. siap iron tu takkan tak nampak kan? Gerammmm jer gua ni. Hari ni sibuk pagi pagi mintak duit nak beli vitamin rambut. Huh ! Rambut dah cam simba pun nak bervitamin. Nasib potong gaji. Ok laa.. buh vitamin lebih sket. Tak laa seram sangat tgk !

Rumah akan dicuci oleh maid Kjue (SIL) siap siap. Alhamdulillah ni. Tak ler berdebu time balik nanti. Beshnyaaa.. Kereta pulak bateri kong. Nasib adik ipar Kjue tlg hantar untuk direcharge. Pelik laa kete gua tu. Asek bateri kong jer. Takkan kete sport gua tu punya hal. Bateri kut ek?

Tak puas pulak rasa duk KB ni sebab lepas bersalin ni, jarang berjalan kan. Tak minum lagi coconut shake. Last minum before deliver aritu. Tak dulik.. nak minum jugak before balik. Nak jugakkkkk ! Kalau tak, meleleh air liur sampai ke KL nanti. Adoi.. tingin betul.

P/S : Eh orang orang Kubang Kerian. Mydin dah selamat di buka. Besar jugak. Setiap hari dari pukul 8.30 am till 11.00 pm.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Rasa Macam Lama Jer Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Lusa Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to Dah tak lama pun.. lusa jer

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: