Alpha Lipid

Photobucket
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Asal Dari Kampung

Kecik (muka cam kesian jer ni)

Kecik (muka cam kesian jer ni)

Congrats to Kecik sebab jadik Juara untuk Raja Lawak musim ke-4. Mengalahkan Idlan (Abg Kasim Pon Pon) and Alex. Kesian Idlan, penat pakai costume burung n merangkak jadik penyu. Memang terserlah ketongongan tu. Nasib lagu Shibidi bidi tu syok di layan. Pandai Idlan joget cam apa ek? Cam badut sarkas kepala dongga.. besh!

Para juri memang mengarut.

  • 1st, pandai pandai lah si Bob Lokman sebut kata Alex patut jadik juara. Konfiden lebih Bob Lokman ni.
  • Pastu duk cakap Kecik kalau buat show mintak 2 ribu ringgit. Tak paham lah bab tu. Kenapa 2K tu? Pelik.
  • Pastu si Afdlin pun sama, sebut kata Alex n Idlan berbakat. Kecik tu memang cam trpinggir plak. Kesian.
  • Oh! Apa peranan para juri naik berjoget time persembahan Idlan Pon Pon tu? Perlu ka? Ke sudah naik syok sangat? Merepek sangat lah buat gini. Perlu kaa? Perluuuuu?
  • Kesian Kecik, mic rosak. Memang menjejaskan persembahan. Zizan jugak pantas bertindak. Sambil menari ballet gitu passkan mic. Good work  !

Nak kata Kecik punya performance best sangat pun takder lah. Musim ni memang takde fav. langsung tapi dari yang lain, Kecik tu boleh tahan lawak lah semalam. Dah rezeki diorang dah ni. Congrats jugak utk pengacara tolol berdua tu. Zizan n Johan yang malam ni boleh tahan kelakar n tak membodohkan diri sangat cam selalu.

Next my-point-of-view, maybe pasal AF8. Itupun kalau rajin lah. Macamnyaaa.. tak berapa nak rajin jer. Wakakakaaa..

P/S : SDII makin laris. Insyaallah.. ianya berkesan jika diamalkan dengan cara yang betul. Hari hari ada order. Next project, nak biz sket. Sila support eh  :D

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Bersiaran Secara Langsung Dari .. Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Dari kamera si suami Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Dari KB with hujan Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to Asal Dari Kampung

  • kecik ok la. tp semalam macam kurang best.
    idlan macam dah takda idea sebenarnya.
    tp nasib masa menari tu ok.
    semalam rasanya alex ok. mcm nampak dia bersedia la.
    tp mmg zizan n johan terbaik la. suka dorang.
    tp semalam macam kejap sgt la raja lawak tu.
    abis je terus bg result.
    sebab before2 this kan selalu ada persembahan ke apa.
    so macam rasa tak puas aje.
    tp ok la. suke je tengok. sbb mmg boleh tahan bengong la dorang2 ni.

    • Betul betul
      Patut alex lagi ok kut rasanya
      Takdok rejeki

      Takde selingan pun semalam kan?
      Jemput jemput org buat lawak selingan ke..
      Direct jer terus bagi result

      Tunggu next musim plak.. :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: