Alpha Lipid

Photobucket
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



6 Days To Go.. woot woot !

Kejap jer tinggal lagi 6 days kan. 6 days before pulang ke pangkal jalan. 6 days nak start balik rutin yang dah lama ditinggalkan. 6 days lagi untuk kembali menempel di The Curve and IKANO. And 6 days lagi nak ke Ghulam.. wahaa. Tak sabar :D

Tapi sedih laa sebab 6 days lagi, no more layanan special from MIL. Cakap saja nak makan apa, mesti akan terlaksana. Nak kuar? Jangan risau pasal timing sebab jalan takkan jam teruk teruk cam kat KL. Arghh… Pacific yang sokmo ada sale tu. Ke Mc D utk beli prosperity burger yang sedap (tak macam kat KL. serius, tak tipu). Makan chakuih tepi Billion. Hhuhuhu.. sedih plak.

Mana lagi nak pikir pasal rumah. Plan nak tidurkan Hazel dalam bilik dia sendiri tapi memandangkan dia masih menyusu tengah malam 2-3 kali.. maybe pindahkan cot dia masuk bilik. Mandi jer dalam bilik air bilik dia tu. Sebab luas sket. Hurm.. stroller n car seat akan beli once dah balik KL. Nak beli rocker plak lepas ni. Maybe yg auto tu kan. Tekan butang… haaa.. we-will-rock-you lah selalu. Senang memi nak buat keje. Harapkan bibik ida ngoi tu.. huh !

Oh… SDII makin laris sangat. Sekali lagi iklan, cewah ! Sapa berminat turunkan berat badan sambil enjoy makan sila tinggalkan email kat comment tu eh. Nanti ai emailkan brochure tu. :D

P/S : Duk mikir, nak pakai apa naik flight nanti? Takkan pakai baju preggy aritu lagi? Huhuhu…

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. 38 days to go Hello there! If you are new here, you might want...
  2. 28 Days of Sleepless Nights Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Malam Yang Dinanti-nantikan Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to 6 Days To Go.. woot woot !

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: