Alpha Lipid

Photobucket
March 2010
M T W T F S S
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Khas Buat Mother Mother Semalaysia

Ada pengumuman buat yang tak tau lagi la. Yang dah tau.. bagus ! Peka terhadap keadaan sekeliling. Eh, bukan mother mother sahaja.. father father pun boleh baca. Yang baru nak jadik mother pun ok jer. Pendek kata, semua peringkat lah. Senang citer :D

Bila ? Kat mana? Apa dia?

Ada MOTHERHOOD EXPO 2010 lah geng. Gua pun dapat info 1 minggu lepas dari magazine PA&MA. (al-maklumlaaa.. dah ado anok ni, layan mag pasal anak pulak. dah puas dah mag INTREND, cosmo, her world & eh!) Serius dulu layan magazine sampai nak pindah terpaksa buang beberapa kotak besar sebab terlampau banyak. Semua magazine tu di beli every month untuk beberapa tahun. Hadoi! Berbalik ke citer expo pulak.

Info pasal expo ni :

The Exhibition : Motherhood Expo 2010

Venue :    Hall 1 , Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC), Kuala Lumpur, Malaysia.
Date :    19th - 21th March 2010
Time :    10:30am - 9:00pm (Friday & Saturday) , 10:30am - 8:30pm (Sunday)
Admission : Entrance is FREE

Major Exhibit :

- Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children’s Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy’s Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institutions

Ok. Antara yang terbabit dalam pembikinan ini expo adalah :

Mereka mereka yang terbabit. Menarik kah?

Mereka mereka yang terbabit. Menarik kah?

Ada jugak pertandingan pertandingan n bengkel.

Antara aktiviti yang diadakan :

+ Bengkel muzik kanak-kanak + Bengkel Tarian Kreatif Kanak-kanak (mak budak buat tarian kreatif dalam bilik jer) + Sesi Penceritaan + Pertunjukan Silap Mata+ Pertunjukan Balloon Sculpturing + Lukisan wajah/badan dan semua anggota badan.. wakaka + Pertandingan Seni + Aktiviti Seni dan Kraf + dan macam macam lagi.

Ada jugak :

+ Pertandingan Mama Hamil Menawan Pa & Ma (yang dah lepas tempoh hamil, takyah berangan) + Pertandingan Mama dan Bayi Seiras (Haaa.. hazel ngan gua sama tak muka? Hihihi.. ) + Pertandingan Bayi Merangkak Combi + Bengkel Urutan Bayi (bengkel urutan bapak bayi takder kat sini, harap maklum) +

Apo laie.. moh ler kiter cik temah oiii. Buleh layan air mata kucen gambar naga kat bawah tu pulak n kacipap karipap 2 hengget. Sedapnyaaaa..

For more info, feel free to click :

Untuk lebih info, sila klik ini gambar lah !

Untuk lebih info, sila klik ini gambar lah !

P/S : Ini info free yer. Moh moh.. g hari jumaat, tak ramai sangat orang kut eh?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Happy Mother’s Day :D Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :( Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


11 comments to Khas Buat Mother Mother Semalaysia

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: