Alpha Lipid

Photobucket
February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Categories

Archives

Where Moms Unite



Malam Yang Dinanti-nantikan

Hari ni ngam 40 days of confinement. Besok dah bleh party-bugil-bugil dalam bilik. WooHoo ! Setengah orang 44 hari pantang kan? Sini 40 days jer. Syiok betul.

Petang ni plan nak kuar. Dekat jer.. pasar malam kecik kat depan HUSM tu haa. Nak carik coconut shake n yong tau foo. MIL pesan yong tau foo tu haa. Nak jugak carik Tau Foo Fah panas panas. Nyumm.. sedapnya. Terliur kejap. Eh, dah bleh minum air kelapa ke ek? Cam tingin sangat dah ni.. Dah boring layan air suam, milo pastu air suam balik.. pastu milo. Makan pun dah boring jugak lauk yang sama. Memang sama ok.. dari balik spital sampai ari ni. Sket pun tak ubah.. power kan? Besok dah bleh makan menda lain.. yahooo.

Besok nak kene bawak cik kacang ke spital lagi. Untuk buat echo. Her paed yang suh buat. Takder apa.. insyallah.. nak check jer sebab yelah kan. History lama kacang kiut tu dulu. Kalau ok, alhamdulillah. Plan nak tukar paed pun tak jadik. Rasanya better maintain jer paed skang kut sebab record semua kat sini dah. Plus, senang nak check memi n daughter. Satu hospital jer. Kan kan ?

Thanks untuk semua pendapat pasal stroller tu. Kalau tak jumpa jugak, rasanya 19hb mac tu ke mid valley kut. Check kat Motherhood punyer exhibition tu. Sapa pernah pergi? 1st time nak g ni.. yelah. Dulu bukan mother pun lagi.. buat per nak gi. Hihihi.. buang masa jer. Baik g layan wayang. Wakakaka..

Owh.. tajuk atas tu untuk besok. Malam besok yang dinanti nantikan. Aper? Kene ‘posa’ 100 hari? Tak dapat jackkk :aie:

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Aktiviti Malam Malam.. syhhhh Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Rutin Harian Mak Yang Dah Tak Buyung :P Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Letih yang membahagiakan Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Di sengat lebah yang kiut ;D Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


6 comments to Malam Yang Dinanti-nantikan

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: