Alpha Lipid

Photobucket
December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Syukur Sangat

Alhamdulillah…

Selalunya everytime g check up pewot ni ha, mesti nervous. Tau sajalah kan bila dah pernah menanges time check up baby, mesti start daripada tu.. hati berdebar bila nak check up. Walaupun dr dah bagi gerenti baby insyallah sihat, rasa nervous mesti ada kan?

Cam biasa, g berdua ke Perdana Spital tu. Jumpa Dr Awang yang best. Timbang berat semua. Ok, dalam masa 2 minggu, berat naik lagi 500gm. Besh eh? So genap laa 80kg. Wallaaaa weh. Baby plak naik 200 gm within 2 weeks. Berat 2.4 kg lah si kacang ni skang. Dr kata normal tu. Meaning, babyku kiut lah ni. Tak besar sangat and tak terlampau kecik. Bak kata dr, besar sangat nanti susah plak nak beranak. Siap berciter pasal budu bagai. Blood pressure pun bagus. Lega sangat.. baby pun ok. Healthy..

Dah check semua, kesimpulan dia.. takkan deliver lagi within this upcoming week. Dr kata nak g Kuala Krai pun boleh. Apa ada kat Kuala Krai? Pelik! So, rileks lagi lah ni. Bleh laa gua bermesra mesraan laki bini lagi. Wowwww.. syiok !

P/S : Tak sabar plak rasa. As long baby sihat .. tak kisah laa bila nak deliver. Oh.. si kacang ni suka sangat kangkang dlm perut. Tau laa luas .. br pun asek laaa bagitau kata ada pepet. Wahahaha, dah tau lah tuan doktor. Malu anak ai tau..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Anak Sapa la Yang Gangster Sangat Ni?? Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Can’t Waitlah Cik Kacang Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Detik Detik Cemerlang Siri 1 Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


4 comments to Syukur Sangat

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: