Alpha Lipid

Photobucket
December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Aper yang terbaru eh?

Hari ni lepak rumah. Lepas maghrib baru kuar. Takder mende nak beli dah except for kain batik. Wallaweh.. cam terer jer pakai kain batik kan? Hihihih..

Ke KB Mall. Round round, beli mittens & booties lagi, beli sepit rambut lah.. beli mende mende tah. Lalu depan Nespure ni.. dah lama tingin nak try bird’s nests. Ari ni, jenguk jenguk.. beli Stewed Bird’s Nest with Rock Sugar. Tak sabar betul nak layan.

Sarang Burung yang telah di stew dengan gula batu

Sarang Burung yang telah di stew dengan gula batu

Dia tak manis sangat lah. Good for those with asthma, yang batuk n tengah pregnant. Ader jugak yang di campur sea coconut. Rasa next time bleh try yang tu plak. Dia pun ada macam macam menu lah yang di masak di campur ngan bird’s nest ni. Tak pernah try laa plak : }

Untuk more info : NESPURE

Dah balik, FIL ada belikan something from Rantau Panjang plak. Bila masa dia g sana pun tak tau. Dia belikan jambu epal. Buatan siam lah. Cam pelik. Mempelam epal tau lah. Ni jambu epal plak.

Jambu epal yang dah di tokak. Wakakaka..

Jambu epal yang dah di tokak. Wakakaka..

Kiut ek. Maafkanlah kesan tokak gigi 2 ketul tu. Gigi depan punyer bekas.. mak ngai. Dah cam gigi kuda yang tokak jambu tu. Ni buah jambu tau. Diorang buang kulit cantek cantek, n warna hijau. Takder rasa apa pun, cuma jambu dia memang manis n sedap sangat. Thanks dad !

Malam tadi ni plak, tengah elok main surf surf tenet.. bangun jer dari kerusi, kaki kana lembik tiba tiba. So, tak balance n terjatuh laa plak. Nasib dengan skill asek-jatuh-24-jam yang ada ni, bleh laaa jatuh doggy style. Cewah ! Punya beria nak elak hempap perut lah ni. Sakit lutut memang tak terkata sangat. Boleh plak kene marah ngan laki sendiri. Cesss… ingat orang suke suke nak jatuh ala doggy style ke? Tak sengaja laa.. mana nak bajet kaki bleh lembik tiba tiba plak. Huh!

Nasib laa dah berbaik semula. Baru ingat nak memboyot lari dari rumah. Balik KL semula… huhuhuh. Emosi lebih sekejap tadi. Ni dah ok. Dah dapat upah dah. Dia bawak g jalan jalan tgk kubur tengah malam tadi. Scary mary gua seround !

New layout

New layout

Di akhiri dengan layout baru. Cam takder keje kan? Memang pun .. wahahahah..

P/S : Senak perut dah ni. Adoi.. tak sabar nak check up on the 30th ni. Camner laaa dak Hazel tu duk dalam pewot ni ha.. :D

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Letih yang membahagiakan Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Mengisi Perut Yang Lapang Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Aper mau bikin ngan tali pusat? Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Aper yg korang carik? Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


8 comments to Aper yang terbaru eh?

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: