Alpha Lipid

Photobucket
December 2009
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



For 2 months.

Masak gua… tinggalkan rumah for 2 months. Huhuhu…

Cam sket jer eh utk 2 bulan?

Cam sket jer eh utk 2 bulan?

Ada kotak kecik seketul, bag merah tu, bag laptop and bag ff tu jer. Barang baby dah selamat di hantar time balik last month. Lega jugaklah..

Tutup apa yang patut. Simpan beskal biru dlm rumah. Visit pokok betik dan 6 bijik buahnya. Subur kan? Tup tup time nak simpan my Satria Perkasa Kelabu, bateri buat hal plak. Mujur en halim dan krew pantas bertindak. Tukar bateri sekejapan.. foc. Bangga betul nih. PC dahlin plak buat hal jugak. Dah off, dia restart sendiri.. pastu bunyi toot toot toot. terus mamposss.. tak hidup kembali. Siyan ke dahlin kachak. Termenung kejap. :( Nak buat hiburan tadi pun cam tak sempat dah. Kalau tak, bleh ai belai belai mesra… senangkan hati lu kan?

Dah sampai ngan selamat ke KB petang tadi. Naik flight pun takder karenah apa apa lah. Isi borang siap siap n passkan surat dr time check in. Setel dah.. so tunggu nak naik jer la. Cuaca pun Alhamdulillah elok sangat. Walaupun, ada budak menjerit jerit “tolong.. nak susu” berulang kali.. kuat kuat plak tu.. kitorang bleh jugak laaa lena 10-20 minit. Thanks jugak to bantal baby kaler hijau tapi nama Blue Bear pemberian mak. Selesa tidur dlm flight tadi walaupun seat dia ngam ngam bontoit penuh jambanku ini.

Sampai jer, PIL dah ada. Terus balik rumah lah. Petang tadi jugak, MIL buatkan cekodok pisang. Menantu dia ni kan ala ala anak tarzan. Asek suka pisang jer.. Malam plak, dinner makaroni sardin. Sedap betul. Nyummm..

Besok ada check up kat Perdana. Harapannya agar semua selamatlah. No complications apa apa ke. Doa doakan eh. Untuk penutup citer asal boleh arinih, nikmati pemandangan colek dan ayaq menet yang di layan kat PCB malam tadi.

Colek sedap bersama ayaq menet dan tangan kachak.

Colek sedap bersama ayaq menet dan tangan kachak.

P/S : Panas membara lah kat KB ni. Pasang aircond pun rasa tak sedap. Ke sebab dah gomuk ek? Perut pun dah besar.. rasa kiut plak. Cam belon berjalan..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

No related posts.


6 comments to For 2 months.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: