Alpha Lipid

Photobucket
October 2009
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



I ain’t no crocs

My new sandal ke kedai

My new sandal ke kedai

Hahaa. Kiut kan? Bukan Crocs lah. Aritu ada beli Crocs sepasang n tak tau apasal tak berapa sedap plak rasa. Last Sat kan jumpa Shasha kat The Curve, berkenan sangat kat kasut kiut dia. Me ngan muka tak malu sket, tanya lah Crocs ke ? Sekali dia kata beli kat Flea Market The Curve. Apo laie, lepas lepak lepak, salin balik suar yang terbalik tu.. ke The Curve la plak. Terus pilih pilih n beli. Lembut sangat getah dia… selesa. Nak pakai dlm rumah pun ok jer. Memang puas ati lah. Ni sandal official gua ke Ghulam Mee. Wahahaahaha…

The brand name is Monobo, from Thailand. Design pun tak sama lah ngan Crocs. Murah pulak tu.. tak melecet kaki pun yer. Puas hati laa kirenye ngan price dia. RM29.00 jer.

For more info, korang bleh ke Aise ni. For Damansara area, dia bleh deliver straight to ur house. Besh eh?

P/S : Sedar tak sedar, rupanya kaki dah kembang.. cuma tak bengkak jer. So, pakai wedges takat ni ok lagi. Besok lusa dah tak ok lah kut sebab lately perut membesar dengan jayanya. Gua punye berat? 74.9 kg tu. Sapa mau lawan?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Mothercare BSC last kopek Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to I ain’t no crocs

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: