Alpha Lipid

Photobucket
October 2009
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Cerita Basi

Tapi still nak citer jugak ni. Last Sat, dating with Shasha kat IKANO. Sajer nak update citer masing masing n me, nak update citer selanjutnya lah. Shasha pun dah tau citer.. mesti nak tau apa perkembangan. Alhamdulillah, this time bleh citer happy happy go lucky. Gumbira jer rasa. Kongsi kongsi citer. Citer pasal kucen. Almaklum ler.. si Shasha lah yang telah mengadopt si Cleo n Moei aritu. Ni plak nanti nak jadik ibu tumpangan sementara kat Miewt. Tak terkata dah nak berterima kasih kat Shasha ni. Siap temankan jalan jalan cuci mata lagi aritu.

Jumpa pun dah 12.00++ tgh. Makan terus sambil bercerita.. siap kantoi. Mak buyung dah pakai suar terbalik plak. Itu pun sebab chopstick nak jatuh… so try tahan ngan peha. Sekali, aik.. suarku terbalik lah ! Apo laie… gelak besar lah masing masing. Nasib hitam semua. Kut ada yang perasan, buat tak tau jer lah. Lepas makan.. sempat lagi naik tingkat 2, tukar suar kat toilet situ. Tak ramai orang sangat.

Shasha yang kiut lagi baik hati. ; )

Shasha yang kiut lagi baik hati. ; )

Happy muka Shasha. HIhiih.. sori babe. Tak perasan duk berasap jer time ni. Aper pun, enjoy eh aritu. Cam tak puas plak. Next time kiter lepak kat umah lah plak. Amacam?

Mak Buyung yang makin bulat hidungnya. Bakpo laaa melepak pulak bedak ni. Wakaaaaa

Mak Buyung yang makin bulat hidungnya. Bakpo laaa melepak pulak bedak ni. Wakaaaaa

Bolatnya muka budak ni. Hidung pun bolat. Adoi ai… membolat dengan jayanya nih. Ni sebelum makan .. agak sopan sket rupanya. Time ni tengah tak perasan.. suarku terbalik. Wakaaa.. apo citer. Perasan cun tapi pakai suar pun terbalik. Ngoi..

Ni ler 'lantakan' kitorang kat The Steamboat

Ni ler 'lantakan' kitorang kat The Steamboat

1st time kat The Steamboat. Dah lama tingin jer.. dahling tak layan mende gini except kat Coca jer. So, nasib laaa bleh layan sket ngan Shasha. Sedap jugak lah. Orang pun time kitorang sampai tak ramai so cepat gaks dapat. Me amek tomyam soup so pedas masam. Yummyyyy…

P/S : Next time, sila lah check suar sendiri before kuar rumah. Wakaakakaa…

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Cerita Tertunggak Hello there! If you are new here, you might want...
  2. I ain’t no crocs Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Ringkasan cerita untuk minggu ini Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Mari membuyung bersama Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


8 comments to Cerita Basi

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: