Alpha Lipid

Photobucket
October 2009
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Start dah projek

Yesh.. jangan berpikiran porno di sini. Bukan projek syiok stim berdua dalam bilik..nikmat donia tu. Ni projek lain. Once dr dah kata 90% baby is healthy… kira dah bleh start beli barang baby sket sket lah. Yelah, ni apa pun tak beli lagi. Memang aritu, tak beli apa apa pun.. ingat nak wait n see jugak dulu. Alhamdulillah laaa.. semuanya ok.

Hari ni plan utama nak kuar sebab nak beli bulb lampu yang banyak. Rumah ni ada masalah bulb suka terbakar tiba tiba so ni dah ada lebih kurang berbelas bulb yang nak kene beli ni. Dah separuh gelap dah rumah ni. Plan pun nakĀ  dekat dekat tp dek sebab mood boss arini ada banyak baik.. ke Mid Valley kiter berdesup. Dalam otak dah terasa air mata kucen dragon tu haa. Perghhh.. sedapnyaaa..

Sampai jer.. memang beli air mata kucen tu dulu. Pastu layan JJ. Nak amek voucher.. sekali tersangkut plak ngan baju kiut. Beli sepasang. Dahlin memang dah lama carik satu mende ni. Pun amek jugak.. bayar bayar. Setel.. beli lagi apa yang patut. Gerak gerak khas. Ingat nak beli eyeliner pencil kat Chanel tu tp dah abes stok. Cantek sangat hitamnya. Maybe carik kat MJ The Curve jer lah kut. So, skang biler kuar memang kata jadik kecik jer la. Tak bereyeliner.. so takleh bermascara… so menyepet mata kecikku. Waakaaaa..

Hazelnut's baju santai.

Hazelnut's baju santai.

Ni baju santai santai jer. Satu tu pyjama la n satu tu santai santai. Actually, baju newborn dah macam ada jer sebab kak long nak kasik. Baju baby dia banyak putih.. so cam unisex lah kan tapi cam kesian kat lil Hazel. Nak jugak baju baru. Cewah.. ni pun murah murah jer. JJ kan tengah ada sale. MJ pun ada sale. Yang Anakku tu sepasang baru RM15. Murah gile :@) kan?

Receiving Blanket

Receiving Blanket

Ni plak receiving blanket. Niat utama masuk Mom’s Care tu saja nak survey lah. Apa yg nak beli n maner lagi banyak pilihan. Kiut kiut jugak. Ingat nak beli blanket lah sebab kiut n murah banding ngan Mothercare sekali cam tak selembut kat Mothercare tu. Tetiber.. jeng jeng jengggg.. canteknyaaa corak dia. Pink pink gitu. Eh.. murah plak. 3 for RM39.90. Rembat 1. Kalau beli RM50 ke atas.. dpt join member terus kan? Takper.. next time pulak. Memang plan nak beli sket sket jer. Kerap sket bleh g kuar jalan jalan. Wakakaaaa..

Dahling's toys.

Dahling's toys.

Hah.. yang merah kuning si Hotrod tu baru beli tadi. Sket punya jenuh mencarik. Yelah, si Star Scream tu dah lama lonely. Dok posing sorang sorang jer. Baru arini jumpa gang dia. Syiok laaa si dahling. Balik balik tadi terus duk ekjas kasik posing dulu. Yang tak besh… utk Transformer, Revoltech (ye ker?) buat 2 ekor ni jer. Kesian… takleh nak kumpul ramai ramai.

P/S : Berdebar-debar jer rasa ni. Next check up harapnya semua bertambah ok. Eh, naper perut kadang kadang kecik.. kadang kadang besar eh? Weird betul rasa..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Dah Bleh Start Membeli Kah? Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Dari kamera si suami Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Projek Dalam Otak ! Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Mothercare BSC last kopek Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


16 comments to Start dah projek

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: