Alpha Lipid

Photobucket
September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



The Diva

Bukan laaa niat gua yang tak berapa nak diva ni berangan nak jadik Diva. Jauh panggang dari api.. jauh ikan dari kuali. Cewah.. tapi 1st time beli something dari Diva. Gua ada masalah kalau pakai jewellery tak emas atau silver. Giler belagak kan? Kulit cap ayam lah katakan. So, biler nak membeli subang ke bagai.. leceh sket lah.

Hari tu ke The Curve ngan sapa lagi kalau bukan suami yang kacak tu. Suami suka layan JuiceWork. Ngan layan toasty lah.. Kan Diva dah bukak dekat ngan JuiceWork tu. So, time suami melayan toasty dia tu… gua larik jap. Berbekalkan RM50 yang suami beli utk beli tah pa pa.. gua masuk kedai tu. Eh eh… ada barang kiut tp rock rock. Harga dia cam mane nak cakap eh.. cam certain barang agak baloi.. certain barang cam gila ke harga dia? Dengan RM50, gua berjaya membeli.. jeng jeng jenggg..

Cekak rambut mahal berdengung dan subang kiut tapi rock

Cekak rambut mahal berdengung dan subang kiut tapi rock

Kiut kan subang subang tu? Paling berkenan mestilah yang bersimbol peace tu. Memang fav. sangat. Cekak tu dibeli akibat nafsu syoitan . Maklum laa.. baru terlepas. Bahaya betol !

Model tak berbayar dengan mulut muncung.

Model tak berbayar dengan mulut muncung.

Pelik lak style muka gua kalau tgk dari tepi. Cam kembung jer pipi tu. Hhuuuhu.. Ni pun sebab suami offer nak amek gamba. Siap paksa paksa suh gua pakai earring tu time tu jugak. Kiut laaa lu suami.

Bersesuaian ngan nafsu syoitan yang berleluasa lepas terlepas dari ikatan rantai besi… kitorang ke e@Curve pulak. Saja.. plan nak makan popcorn. Tapi di kensel.. tak jadi plak. So, amek gambo jer laa..

Cam jin yang notti tak?

Cam jin yang notti tak?

Ceria kan jin ni? Cam terlebih gula jer.. Wakakakaak…

P/S : Saper dah layan Jin Notti? Cam best jer .. best tak?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

No related posts.


8 comments to The Diva

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: