Alpha Lipid

Photobucket
September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Mari membuyung bersama

Last Friday, selepas beberapa kali try nak set up lunch date bersama mak buyungs dua orang tu, akhirnya… berjaya jugak.

Naik teksi ke sana. Plan nak naik lrt tapi cam lambat dah plak. So, deras naik teksi terus. Ngam ngam sampai, diorang pun baru nak kuar opis. Lunch kat food court jer sebab dari dulu cam tingin nak makan Kyros Kebab, finally.. berjaya jugak. Double yeayyy for me. Borak borak, citer citer.. citer lucah pun kuar haa. Yelah.. dah berapa lama tak jumpa. Mau dekat setahun dah. Nak nak si Noor.. lagi lama tak jumpa. Semua pun masih tak berubah.

Me, Noor, K.Reena & Aida kira kira 11 thn dulu.

Me, Noor, K.Reena & Aida kira kira 11 thn dulu.

Ni kira kira tahun 1998 kalau tak silap. Masing masing masih berdara sunti. Kat dapur rumah kak reena waktu ni. Biler cuti jer.. paling jauh kitorang g, JB lah. Port rumah k.reena. Waahahaha.. beramai ramai pulak tu. Besh laa.. meriah. Ni pun gamba amek pakai kamera. Bila scan lagi buruk laa pulak. Gonjeng kan gua? Wakakaakak… kelakar.

Noor, me & Aida bersama buyung masing masing

Noor, me & Aida bersama buyung masing masing

Ni latest pix of memasing bersama buyung yg di sorok dlm baju. Aida menjadi ketua, naib ketua ialah Noor dan gua orang di tempat ketiga (bukan mengikut ukuran tinggi yer). Memang tak di plan dan tak di sangka. Masing masing mengikut turutan pulak tu. Semua selang sebulan jer. Alhamdulillah laa kan.

Hopefully, lagi berbelas tahun pun kiter still kontek mengkonteki sesama kite ok. Cewah.. cam tak puas pun ada ari jumaat tu. Mana cukup lah 2 jam. Maner nak citer pasal perut, pasal ‘ida’ masing masing, pasal laki masing masing.. huh. Friends forever eh.. muah muah

P/S : Yesh.. gonjeng ku satu masa dulu cam takleh nak tolerate langsung kan. Heppp.. jangan gelak gelak lah :P

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Cerita Tertunggak Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Thanks Tuan Rumah Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Nervous sampai ke tulang tongkeng Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Birhday Party Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Cerita Basi Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


2 comments to Mari membuyung bersama

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: