Alpha Lipid

Photobucket
August 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Selamat Berpahala

Asek selamat menyambut Ramadhan jer. Nak jugak tukar topik ek. Hihih..

Yelah, Ramadhan kan bulan kita nak mengejar pahala. Maner ngan bepuasa, bertarawikh, mengaji quran dan banyak lagi. Malam ni pun sepatutnya ke tarawikh bersama SIL tapi atas sebab tertentu terpaksa di kensel. Perjanjian dgn cik Shasha Kucen Hitam pun terpaksa di kensel. Memang takder jodoh laa kirenye nih.

Petang tadi dah kuar rumah awal. Ke Ikano dulu pasal nak beli BURP for miewt and survey blender baru. Hamek ko.. punyer rajin masak sampai rosak blender. Moy tak rasanya kalau beli jer Food Processor jer terus? Blender jer dah 140 ringgit gitu.. food processor pulak RM229. Macam macam plak tu bleh buat. Nak beli blender pun runsing. Huhu.. susah chef nak masak takdak blender ni. Letih  nak menumbuk lah !

Berbalik pada topik utama.. sebenarnya saya dengan penuh keikhlasan ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat semua pembaca pembaca. Semoga bulan mulia ini kita penuhi dengan bermacam aktiviti  yang di redhai.

P/S : Over tak kalau nak pasang lampu lip-lap ketupat besok jugak? Tak sabar lah.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Selamat Hari Raya Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Masa ditunggu-tunggu Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Selamat Layan Daging Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


3 comments to Selamat Berpahala

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: