Alpha Lipid

Photobucket
August 2009
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Hati berbunga bunga

Semalam hari cuti dari berjalan jalan. So, memang lepak rumah jaa laa. Semuanyer sebab hari jumaat dah berjalan sampai letih. Yesh, setelah bertahun tahun tak berdating kat Sunway Pyramid.. kitorang pergi gak dating kat sana last last. Lakinya mau mencari baju n bermuda kat sana. Banyak pilihan katanya. So, ke sana lah kitorang. Ya rabbi, letih betul berjalan. Dah alang alang beli baju n bermuda dia, dahling offer something yang lama dah gua dambakan gitu. Yeyyy.. finally, after berhari asek merungut bedak dah illek… dahling belikan Chanel Mat Lumiere Extreme Powder Foundation. Thanks to Leeds sebab perkenalkan menda alah ni. Seriously for those yang menghadapi masalah muka berminyak or open pores ketara, molek laa kalau pakai mende alah ni. Memang puas ati. Sekali ngan SPF 20 pulak tu. Tak perlu tebal tebal.. plus nampak natural jer. Casing dia plak, walaweh.. style laa. Harga untuk mula mula a bit mahal tp untuk refill, cam range biasa. Memang puas hati lah ngan produk ni. Thanks dahling sebab belanja isteri mithali mu ini.

Chanel yang mengghairahkan sanubari.

Chanel yang mengghairahkan sanubari.

After sehari bersantai kat umah jer, hari ni kuar lagi plak. Ke Digital Mall. Itupun sobab network card laling udah rosak. Dia kan takleh hidup kalau tak berinternet. So, zasss ke sana kejap. Dah beli seme yang patut, lapar plak. Yelah.. tak makan apa pun terus kuar ni. Singgah kat Tang Chao. Kopitiam bawah Digital Mall tu. Layan nasi lemak dia cam biasa n dahling layan chicken ham & egg sandwich. Yummy..

Nasi Lemak Rendang Ayam, Ciken Ham & Egg Sandwich And Milo & Teh Ais

Nasi Lemak Rendang Ayam, Ciken Ham & Egg Sandwich And Milo & Teh Ais

Boleh tahan jugak laa nasik lemak n sandwich dia. Memang kalau datang Digital Mall n rasa nak minum/makan.. sini jer laa tempatnya. Senang n cepat n bleh tahan sedap. Sebelum balik umah, singgah OU plak. Saja saja jer.. Petang plak, bile dah balik.. terlelap kejap. Pastu bangun sebab cik abe dari semalam nak makan cucur udang (taknak udang..boleh? )  ngan kuah kacang. Terus turun.. bibik pun dah goweng siap siap kacang n tumbuk. Wahhh.. senang dunia. Halau bibik suh masuk bilik dia.. baru gua bleh masak ngan aman dan damai. Sambil goweng cucur, sambil kacau kuah kacang. Pukul 9 malam, in-laws nak datang plak. So, ngam ngam time.. siapkan apa yang patut… terus naik mandi kejap. Peluh tiak lah duk kat dapur lama lama. Turun.. melantak seround.. makan plak cicah cicah ngan FIL.. perghhh. Boyot perut kejap. Sesak nafas tu. Mane ngan bra lagi.. perut dah naik atas lagi. Rileks kejap sambil layan hindustan kat Zee ramai ramai. Setel seme.. baru bleh update blog ngan penuh keamanan.

Malam ni, nok kene tido awal laa pulok. Besok pagi pagi MIL ajak g Giant. Whoot woot… i suke Giant. Hehehe.. nak carik daging batang pinang bebanyak. Buat stok.

P/S : Bra preggy kat mana yang besh nak beli eh?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Mandi Bunga Tapi Bukan Bawah Jambatan Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Sampai Hati Hazel Buat Memi Camni :( Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Hati Tak Tenang Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Hati yang kechiwa Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Pukul 5 pagi Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


16 comments to Hati berbunga bunga

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: