Alpha Lipid

Photobucket
July 2009
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Pukul 5 pagi

Lepas abes celebrate y SIL birthday di satu restoren cina di Sunway Resort & Spa (yang for me sangat biasa biasa + mahal berdengung) & layan Haagen Dasz as dessert .. kitorang balik dalam ketidakpuasan perut. So, singgah makan kat Uptown Hawkers. Dahlin layan calamari n me kuey tiaw goreng ajo. Balik.. pack lagi barang sket sket. Pukul 5 pagi.. lapau. Bodo kan Mc D kat mutiara dsara tu tutup n bukak kat The Curve. Takdak drive thru plak tu. Bongok.. so, kitorang decided ke A&W PJ. 24 jam kan situ. Dulu time dating dating rajin sangat lah ke sana. Saja syiok syiok layan perasaan sama sama dlm kete. Cewah..

Pegi sana, tak tau nak makan apa. Selalu kalau ke A&W for sure memang makan waffle tp sebab dah makan kat HD sebelum tu, cam takmau dah la. So, ingat nak makan Mozza burger. Tup tup.. eh eh, ada bunting tunjuk breakfast set pulak. Apo laie, nak menerai lah set breakfast dia pulak.

Set number 1 kut.

Set number 1 kut.

Dia kasik roti bakar, fish filet, muffin, sosej n telur yang supposedly adalah scramble egg tapi tak jadi. Pelik lak telur nyer punyer rupa. Roti bakar tu plain jer n dia kasik butter lah. Ader set lain jugak tapi tak ingat aper menu pulak. Aper pun, try laa g A&W untuk bergelak ketawa melihat telur tak jadik di scramble tu.

P/S : Nak tidur. Penat packing 4 kotak besar barang semalam. Barang sendiri pulak tu. Padan muka diri sendiri.. time membeli tak ingat donia.

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Se-trip Dua Pukul Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Aper bikin? Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Letih yang membahagiakan Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Seharian yang penat tapi bahagia. Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


4 comments to Pukul 5 pagi

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: