Alpha Lipid

Photobucket
June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



I Love June

Banyak sebab dia. Kalau dulu, memang suke sebab time ni laa cuti sekolah. Tapi ada yang tak beshnya. Kalau besday time cuti sekolah.. aiyark. Memang boring sangat sangat. Maner tak.. kalau besday time sekolah, bleh miang miang bagitau kawan kawan so that kawan kawan buleh kasik besday present. Pemadam bentuk love ker.. yg bau wangi wangi ke. Bagi pensel kayu yang kene asah sendiri tpi kiut pasal warna pink.

Sekarang, suka sangat bulan June ni. Sebab apa? Rasa cam murah rejeki jer biler bulan June. Hihihi.. maner taknya. My besday on 18th June. Dahlin’s besday pulak 15th June. Eh.. tahun kitorang sama.. so kire dia tua lah 3 ari. Alaaa.. takat 3 hari.. silap silap gua yang boleh jalan dulu. Wakaaa..

Oh.. besday mak pun June. Sama hari ngan mak punyer wedding anniversary. Arini besday mak and wedding anniversary mak yang ke .. errr.. berapa ek? 34th eh? Rasanya lah. Happy 53th birthday and 34th Anniversary mak. I love you. Walaupun Nonie suka gaduh gaduh ngan mak.. tp sebenarnyer i love you and your mata kecik abah always. Malam ni pakat nak pi berkampung kat Rawang lah. Celebrate kat umah kak long. Hurmm.. nak masak apple bread pudding lah. Mak kan takleh kunyah keras keras. Patah gigi palsu satgi. Hihihi..

Oh.. for my birthday, dpt laaa beberapa hadiah. I got hurmm.. Bonia long purse, angpows ( and the best mestila angpow from dahlin’) and.. eh.. tu jer. Banyak angpow laa kirenyer. Eh, and i got a new phone. Kalau before ni pakai phone yang ada macam macam, right now.. gua dah back tu basic. Janji b uleh sms n call sudah.Cam biasa.. celebrate sekali ngan my dahlin’ on the 15th aritu. Citer lebih pun tak guna.. moh kiter layan gambar ramai-ramai. Mari !

Our birthday cake yang disponsor oleh K.Jue.

Our birthday cake yang disponsor oleh K.Jue.

Baju pun membuyung style.

Baju pun membuyung style.

Gambar di atas tu time kuar dinner with in-laws malam b4 my birthday. Saja FIL nak belanja dinner. Ni pun dah nak masuk 9 weeks membuyung. Konon-konon posing kepala senget sebelah boleh cover dagu gomok tu tapi ternyata tidak berjaya. Nampak menggelembung jer pipi sama macam menggelembung baju tu. Eh.. baju tu murah tau. Elle 50% so dapat dlm 60++ jer. Kire ok laa kan?

Dahlin' membelanja new phone for me & himself. Mulia kan abe ku itu?

Dahlin' membelanja new phone for me & himself. Mulia kan abe ku itu?

Actually,dahlin beli henpon dia dulu. Dah lama berkenan kan.. ala ala back to basic lah jugak. Bukan smartphone dah. Itu pun selepas puas mensurvey phone baru. Tup tup.. cam tingin nak pakai henpon baru. Selalu duk pakai henpon bekas dia jer. So, dia kater.. ok lah. Dah lama berkenan phone kiut LG ni .. so g carik n jumpa kt OU. Terus laa beli. Hitam & silver. Kire ok lah. Kamera n mp3 tak penting. Mp3 dah ado.. camera pun dah ado. So, phone ni memang untuk sms n calling calling lah. Keji sket lah pasal wallpaper phone gambar sendiri. Gambor yg ada tak cun.. tu yang buh gambar sendiri. Konon abes cun lah tu. Wakaaaaa.. statement tahik kucen sket ni.

Duit angpow separuh dah guna beli mende alah ni. Nak claim eh?

Duit angpow separuh dah guna beli mende alah ni. Nak claim eh?

Tu laa.. takleh ada duit sket. Mesti nak guna. Aritu, tujuan mulia yang utama hanyalah nak masukkan cek-cek dahlin’ (besday dapat cek, logik ke?) sekali parking kat basement the curve tu kan kene bayar RM2. Terpaksa laaa gunakan sewajarnyer. Pusing pusing The Curve.. tak cukup ngan tu.. gi melintas pulak ke Ikano. Tak padan hidung berhingus plak tu. Wahaaa.. tetiber check tgk angpow 2 bungkus dah kosong. Haaa.. baru panik nak balik rumah. Ni ingat nak buat claim lah. Boleh kut eh?

Panjang pulak entry arini.. tapi takper laa kan? Korang layankan ajer eh. Gambar penutup arini ialah Moei and daddynyer, Miewt.

Miewt and Moei buat pancaran mata ala ala vclip "Total Eclipse of The Heart" by Bonnie Tyler. Seremmm..

Miewt and Moei buat pancaran mata ala ala vclip "Total Eclipse of The Heart" by Bonnie Tyler. Seremmm..

P/S: Thanks babes utk comment on the previous entry. Nanti saya compile utk buat entry baru so that ramai orang buleh baca. Thanks a lot.. muah muah muahahahaha..

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. I love my BFF Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Ringkasan cerita untuk minggu ini Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Birhday Party Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


13 comments to I Love June

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: