Alpha Lipid

Photobucket
May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories

Archives

Where Moms Unite



Sale lagi dan lagi

Ada MPH Distributor Warehouse Sale. Bawah ni info untuk mereka yang berminat.

Time : 9am to 7pm

Ground Floor Warehouse

Bangunan TH

MPH Warehouse

NO 5 Jalan Bersatu 13/4

Petaling Jaya

[Opposite Dataran Hamodal]

So, 28 th aritu (first day) saya sudah dengan bersemangat waja nyer ke tempat kejadian. Parking memang susah nak jumpa so ader satu parking kene bayar bertentangan ngan MPH tu. Murah laa jugak dari abes minyak pusing pusing carik parking. Cuma panas nyer memang tak leh nak tolerate lah. Ya rabbiiii.. Panas betul la..

Buku memang banyak jugak lah. Rasanya more to buku budak budak laaa yang lebih. Puas hati gak lah. Harga yang tak baper nak puas ati. Bayangkan buku yang sama di beli tahun lepas di tempat yang sama.. kali ni mahal RM40. Giler kan? Utk novels, macam macam jenis. Sydney Sheldon and John Grisham punyer fans buleh la ke sini utk memborong. Bebudak punyer pun memacam ada. Ben 10 punyer series pun ada. Dictionary juga agak murah murah. Pendek kata, pergi lah memborong di sana. Buleh beli 1 year punyer buku supply.

Dalam gudang agak panas jugak. Memang ada di sediakan kipas kipas besar tp still panas. Sejam duduk dlm gudang memilih buku boleh buat kan kiter dahaga cam duk dalam gym. Buleh bayar guna kredit kad or cash. Ader special hadiah jugak utk pembelian rm200 ke atas (200 pembeli pertama setiap hari kalau tak salah).

Distributor Warehouse sale & Buku yang di beli.

Distributor Warehouse sale & Buku yang di beli.

P / S : Terlampau banyak beli buku pun takbaper nak besh sebab biler ke warehouse sale ni, buku yang ada kebanyakan dah di beli. Biler nak kuar buku lain plak kat sale ni?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Clearkan lagi.. Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Hati yang kechiwa Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Entry Terakhir Hello there! If you are new here, you might want...
  4. My Favourite BFF Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Dah 12 weeks dah. Sekejapnyaa.. Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: