Alpha Lipid

Photobucket
April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Hati yang kechiwa

Serius kechiwa sangat hati ni. Pilu dan arrghhhhh.. sesak nafas.

Masih ingatkah entry berunsur masyarakat pasal Pesta Buku Antarabangsa KL di PWTC? Antarabangsa laaa sangat. Agak frust lah bila¬† naik turun naik turun, kesemua buku yang ada tidak mengghairahkan. Pendek kata “potong stim” jer.

MPH pun tah pa per. 10% disc saja? Huh.. rugi jer. Tak berbaloi pun untuk beli kat sana. Baik tunggu MPH Warehouse Clearance Sale nanti.

Hard Cover buku - 3 for RM 18

Hard Cover buku - 3 for RM 18

P / S: Buku buku ni dibeli hanya untuk sedapkan hati yang kecewa. Kecuali yang bawah tu.. yg tu memang macam besh. Mesti baca !

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Sale lagi dan lagi Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Clearkan lagi.. Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Hati berbunga bunga Hello there! If you are new here, you might want...
  4. Letih yang membahagiakan Hello there! If you are new here, you might want...
  5. Melempiaskan Nafsu Yang Tak Tertahan - Entri yang tertunggak ! Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


4 comments to Hati yang kechiwa

  • yes yes..!
    dira pun tunggu mph warehouse sales nanti!
    bile ek? 28th start ek?
    jgn kecewa2 sgt babe..
    tp dah le nak ke pwtc tu susah!!! kan?
    dira di paksa oleh manager check out book fest tu!
    walaupun tambang dan lunch di tanggung tapi book fest kat sini adelah absolutely ntahepe2..kakakka

    • 28th ni dira.
      jom jom… mesti lagi besh
      skang ni pun nonie dah start buat list buku buku

      tulah.. leceh plak tu g pwtc aritu..
      tup tup. tak besh langsung..
      gewrammm jer rasa

  • Tny

    Laaa… cmtu je ke? Ingatkan gempaq.. Takpe, sabar jelah.. bc jelah buku paling bawah tu dulu..

    Alaa.. laaa…

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: