Alpha Lipid

Photobucket
April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Siapa mau tau?

Cam main balas dendam ni. HIhhi.. orang tagged dia.. dia tag kiter plak. Kali ni tag pasal blog. yaa… mari mari baca cerita ni. Ini kucen itam sudah tag gua laaa..

Tentang Blog Ini

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Kenapa kakakdegil? 11-12 thn punyer citer dulu. zaman zaman irc dulu. Nak pulak gua memang malas betul laaa tukar nick memacam. So, maintain jer la nama kakakdegil tu.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://blog.kakakdegil.com/ <-- address blog sekarang lah kan... asal dulu blog (kakakdegil.blogdrive.com) yang masih boleh di baca. Haaa.. memuler kenal dahling gua punyer citer lah kat blog lama tu. Time nak kawen, dahling bayarkan domain ni. So, tu laa idea nama tu.

3) Apakah ‘method’ penulisan dalam blog anda?

oh.. method method plak nih. Macam takder jer. Seme hal masuk. Kire minat & hobi serta cerita ceriti ceritut yang menarik .. mesti terpikir nak buh dlm blog. Ader jugak citer menarik gua simpan dalam otak. Malas nak online punyer time.

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

Rasa macam tak pernah lah. Sayang plak nak hapuskan. Takder sebab pun nak hapuskan.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Shasha

First time jumpa kat Mc D mutiara damansara. Nasib JuliaSiMaduGoncang ajak jumpa kan shasha? Kalau tak mesti kiter tak kenal. Besh lepak ngan Shasha ni.. macam macam citer. Funny n happy go lucky jer orang nyer. Biler nak jumpa lagi ni Shasha????

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

Cik Comey lote lagi, Ezyane, Fara lagik.. hihi, aaa lebah manis (switbi), kak scha dan yang terakhir.. Milkberry ku cayang yang jauh nun di negara matahari terbit.

P/S : Windu plak kat blog lama. Kelakar plak biler baca zaman zaman tengah baru nak syiok stim ngan dahling. Wakakakaa

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Anda sokong siapa? Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


3 comments to Siapa mau tau?

  • huhuhu…mana ada balas dendam laa..sha pun nak tau kenapa letak kakakdegil tuh…
    bila mau lepak nih…kita tunggu jules turun sini..maunya pecah Mc D itu nanti ek…
    masa memula jumpa sha segan la ngan nonie…tak penah pun kenal sebelum ni…tapi bila nonie start bukak mulut..mak aih..kelakarnya minah ni…hahahahhaah

  • kakscha

    Nonie~~~ susahnyee nak masuk blog nonie. lama nak masuk blog ni,loading nye lama tau. lega dapat masuk akhirnye. ingatkan blog nonie dah ilang macam aritu. =)

  • shasha : hihih.. tu la. Tak pernah pun kenal kan? Tetiber.. borak cam kiter punyer mc d. 3 jam borak, setitik air pun tak masuk tekak. Dahsyat penangan Shasha n Jules ni tau.

    Kak Scha : alaa.. ye ker kak? Slow sangat eh? Jangan sebut blog hilang. Sedih kan citer abes seme hilang. Sob sob..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: